Laatste update: 30 augustus 2023

Het mysterie van verloren AirPods: Hoe vind je ze terug?

airpod kwijt

We hebben allemaal wel eens dat moment van paniek ervaren wanneer we een waardevol item kwijtraken. Voor eigenaren van AirPods is dat gevoel maar al te bekend. De kleine omvang en draagbaarheid van AirPods maken ze uiterst handig, maar ook gemakkelijk te verliezen.

Hoe leapp je helpt

Bij leapp streven we ernaar om je leven met Apple-producten zo soepel en zorgeloos mogelijk te maken. Daarom geven we je niet alleen tips om je verloren AirPods te vinden, maar adviseren we je ook over de beste accessoires om je AirPods gemakkelijker bij te houden.

Stappen om je verloren AirPods te vinden

Het is gemakkelijk om je AirPods kwijt te raken, maar gelukkig zijn er methoden om ze terug te vinden. Zowel de 'Find My' functie van Apple als de 'Zoek mijn-app' kunnen je helpen. Hier zijn de stappen samengevoegd uit beide methoden:

  1. Open de 'Find My' of 'Zoek mijn-app' op je iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Ga naar het tabblad 'Devices' of 'Apparaten'.
  3. Selecteer je AirPods in de lijst.
  4. Op de kaart zie je de locatie van je AirPods.
  5. Weet je nog steeds niet waar je moet zoeken? Kies 'Speel Geluid Af' en je hoort het geluid zodra de AirPods verbinding hebben gemaakt.

Let op: deze methoden werken alleen als de AirPods binnen het Bluetooth-bereik van een van je Apple-apparaten zijn en als ze verbinding hebben gemaakt.

Hoe voorkom je dat je je AirPods in de toekomst kwijtraakt?

  • Investeer in AirPods accessoires zoals hoesjes met sleutelhangers of nekbanden.
  • Bewaar je AirPods altijd in hun hoesje.
  • Maak er een gewoonte van om je AirPods op dezelfde plaats te bewaren.

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp willen we je niet alleen helpen je AirPods terug te vinden, maar ook je leven met Apple-producten in het algemeen gemakkelijker maken. Bezoek leapp.nl en ontdek ons uitgebreide assortiment aan refurbished Apple-producten.

Conclusie

Het verliezen van je AirPods kan frustrerend en kostbaar zijn, maar met deze tips en trucs zou het een stuk minder vaak moeten gebeuren. Bij leapp zijn we er om je te helpen, of je nu hulp nodig hebt bij het vinden van je verloren AirPods of bij het kiezen van de juiste refurbished Apple-producten.

Terug naar blog

Mooie producten bij Het mysterie van verloren AirPods: Hoe vind je ze terug?

Een betrouwbaar en duurzaam Apple-avontuur met Leapp

Leapp levert duurzame (refurbished) Apple producten die jouw dagelijkse leven makkelijker maken. Daarbij ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals met inloggen op iCloud. Je kunt bij ons terecht voor de beste service en producten voor een aantrekkelijke prijs. 

Dankzij een opknapbeurt van onze experts en twee jaar garantie weet
je zeker dat je zorgeloos van je MacBook, iPhone of iPad kunt genieten.  

Samen zorgen we voor een veilige en vertrouwde Apple-ervaring!

Wil je weten wat refurbishment precies inhoudt? Bekijk dan de video hieronder: