Laatste update: 8 augustus 2023

Dit zijn de leukste iPhones, MacBooks en iPads om te geven voor Sinterklaas

iphone sinterklaas

Zie ginds komt de stoomtrein… Steeds vaker pakken Nederlanders flink uit door een iPhone, MacBook of iPad te geven voor Sinterklaas. Maar wat zijn nu de leukste, beste of betaalbaarste Apple-apparaten om te geven? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Binnenkort zijn Sint en Piet weer in het land, dat is een waar festijn voor iedere klant. Ben je benieuwd welke acties er komen? Houd deze pagina dan goed in de gaten! Want voor je weet is het al weer tijd voor Sint en Piet!


Piet gluurde laatst eens door het raam
Van een appelfabriek, hier ver vandaan
Maar, dacht Piet, 't is van de gekke:
Hier is geen fruitstuk te ontdekken!

Hij zag iets in het magazijn
Een soort computer, maar dan in 't klein
In plaats van toetsen gebruik je je vinger
En geef je het scherm een slinger

Speelfilms, boeken, internet
Dit cadeau is je van het
Piet nam gelijk een lading mee
Ook één voor jou, een goed idee!

Binnenkort zijn Sint en Piet weer in het land, dat is een waar festijn voor iedere klant. Ben je benieuwd welke acties er komen? Houd deze pagina dan goed in de gaten! Want voor je weet is het al weer tijd voor Sint en Piet!

Kijk ook voor andere speciale dagen met aanbiedingen op onze Cyber Monday en Kerst pagina's. Kan je niet wachten? Kijk dan op onze actie-pagina.Wil je als eerste op hoogte zijn van de Sinterklaas aanbiedingen van leapp? Schrijf je dan hieronder in de groene balk in voor de nieuwsbrief!

Geef eens een Apple-toestel cadeau voor Sinterklaas

Rondom Sinterklaas blijft veel hetzelfde, maar door de jaren heen verandert er ook het nodige. Denk aan roetveegpieten, het vervoermiddel waarmee de Sint aankomt en het bedrag dat we per persoon besteden aan cadeautjes. Dat cadeaubedrag groeit jaarlijks en bedroeg vorig jaar gemiddeld al 113 euro. 

Steeds meer mensen doen daar nog een schepje bovenop en geven een (refurbished) iPhone, MacBook of iPad. En terecht! Want wat is er nou leuker dan 2019 afsluiten met een Apple-apparaat dat afkomstig is uit de zak van Sinterklaas?

De beste iPhones die Sint inkoopt voor brave Nederlanders

De iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max, de nieuwste smartphones uit de stal van Apple, vallen waarschijnlijk buiten je Sinterklaas-budget. Maar niet getreurd, want oudere-maar-nog-steeds-uitstekende refurbished iPhones zijn veel betaalbaarder. 

Met een wat kleiner budget, denk aan 150 tot 200 euro, kies je voor een iPhone SE of iPhone 6s. Dit zijn degelijke toestellen die perfect zijn voor bijvoorbeeld browsen, WhatsApp’en, video’s kijken en lichte apps zoals Buienrader en NS – en die nog steeds software-updates van Apple ontvangen. Hecht de ontvanger veel waarde aan oogstrelende foto’s maken en zware apps draaien (zoals games)? Dan kun je beter kiezen voor een nieuwere iPhone. 

Voor een paar honderd euro meer koop je bijvoorbeeld een refurbished iPhone 8 of iPhone 8 Plus. Dat zijn vrij nieuwe toestellen met uitstekende specificaties, maar die nog steeds honderden euro’s goedkoper zijn dan de nieuwe iPhone 11. Je hebt dan niet de dual camera van de 11, maar geloof ons: met een 8 of 8 Plus maak je nog steeds meer dan uitstekende foto’s!

juten zak kruidnoten

Staat er een MacBook in het grote boek van de Sint?

De Sint lijkt te zweren bij zijn grote boek (waarover dadelijk meer). Maar jij gaat natuurlijk met de tijd mee en gebruikt liever een MacBook om productief te zijn en te ontspannen. Omdat refurbished tot wel 60 procent goedkoper is dan nieuw, kan een refurbished MacBook zomaar haalbaar zijn als Sinterklaascadeau. 

Oké, het is nog steeds een stuk duurder dan een chocolade- of banketletter, maar vanaf ongeveer 600 euro heb je bijvoorbeeld al een MacBook Air. Het zijn niet de meest krachtigste laptops, maar ze zijn uitstekend voor studenten, scholieren of voor thuis op de bank. 

Is de cadeau-ontvanger dit jaar erg braaf geweest? Dan heeft Sinterklaas misschien wel een wat groter budget en kan hij een refurbished MacBook Pro Retina kopen. Deze turbolaptops hebben een hoog resolutie-display én een performance om ‘u’ tegen te zeggen. Als dit niet goed is voor een welgemeend ‘dank u Sinterklaasje’…

Een iPad: cadeautechnisch een goede zet

iPads zijn verdomde handige apparaten. De Sint lijkt te zweren bij zijn grote boek, maar naar verluidt gebruikt hij thuis in Spanje stiekem een refurbished iPad om bij te houden wie er zoet is geweest en wie niet. 

Uiterst betaalbare – en dus als cadeau haalbare – iPads zijn bijvoorbeeld de refurbished iPad Air en iPad Air 2. Het kostenplaatje van deze iets oudere tablets is zo’n 200 tot 250 euro. Daarvoor krijg je, of beter nog: krijgt jouw familielid of geliefde, een uitstekend apparaat met alle basisfunctionaliteiten van een tablet. 

Is de cadeau-ontvanger toe aan een tablet met een fantastisch mooi en lekker groot scherm en met MacBook-achtige specificaties en prestaties? Kies dan een iPad Pro 2018 12.9". Kost je zo’n 800 tot 900 euro, maar dan geef je wel het Sinterklaascadeau van de eeuw!

Waarom de Sint kiest voor refurbished

Het doet ons deugd dat wij de Sint steeds vaker mogen verwelkomen in onze webshop. Het is nog niet algemeen bekend, maar de goedheiligman is een groot fan van duurzaamheid. Door te kiezen voor refurbished iPhones, MacBooks en iPads, kiest hij voor toestellen die hiervoor al een eigenaar hebben gehad. Naast supervoordelig is dat superduurzaam, zo levert een refurbished iPhone Sinterklaas bijvoorbeeld 27 kilo minder CO2-uitstoot op. 

Dankzij een opknapbeurt van onze experts en twee jaar garantie weet Sint zeker dat de ontvanger zorgeloos van zijn apparaat kan genieten. Wil je weten wat refurbishment precies inhoudt? Bekijk dan de video hieronder!

Terug naar blog

Mooie producten bij Dit zijn de leukste iPhones, MacBooks en iPads om te geven voor Sinterklaas

Een betrouwbaar en duurzaam Apple-avontuur met Leapp

Leapp levert duurzame (refurbished) Apple producten die jouw dagelijkse leven makkelijker maken. Daarbij ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals met inloggen op iCloud. Je kunt bij ons terecht voor de beste service en producten voor een aantrekkelijke prijs. 

Dankzij een opknapbeurt van onze experts en twee jaar garantie weet
je zeker dat je zorgeloos van je MacBook, iPhone of iPad kunt genieten.  

Samen zorgen we voor een veilige en vertrouwde Apple-ervaring!

Wil je weten wat refurbishment precies inhoudt? Bekijk dan de video hieronder: