Laatste update: 8 augustus 2023

leapp loves Vincent!

vincent van gogh weetjes

Vincent van Gogh, wie kent hem niet? Wereldwijd een van de meest gevierde Nederlandse kunstenaars, bekend om zijn soms sombere, maar ook dromerige en kleurrijke schilderijen.

Ook bij leapp zijn we fan van Vincent. Net zoals Vincent zijn creativiteit uitte door middel van zijn schilderijen, kun jij jouw creativiteit kwijt in het ontwerpen, schrijven of programmeren op een refurbished MacBook van Leapp. Met de juiste tools kun je meesterwerken creëren net als Vincent. Vincent was zijn tijd ver vooruit, zowel in zijn denken als in zijn schildertechnieken. Ellendige periodes van eenzaamheid en zware depressie hielden hem niet tegen om te schilderen, om te doen waar hij van hield.

Tegenwoordig zijn de werken van Vincent veel waard. Een aantal van zijn schilderijen zijn in de afgelopen jaren voor tot wel 82,5 miljoen euro geveild! Deze waardering is pas ontstaan na Vincents overlijden in 1890. Tijdens zijn leven heeft Vincent waarschijnlijk maar één werk verkocht.

Vincent en Theo

Zijn broer Theo, die in Nederland woonde en met wie Vincent intensief contact had via handgeschreven brieven, stuurde regelmatig wat geld naar hem op. Zo kon Vincent in zijn woonplaats in Frankrijk een slaapplek, kleding en eten betalen. Ook kon hij materialen kopen die hij nodig had voor het maken van zijn schilderijen.

Zonder de financiële steun van Theo was Vincent waarschijnlijk niet de kunstenaar geworden zoals we hem nu kennen! In een vergelijkbare manier helpt Leapp mensen met een kleiner budget door betaalbare, refurbished iPads aan te bieden. Dit stelt je in staat om je creatieve talenten te verkennen, net als Vincent deed, maar dan met digitale penselen.

De nieuwe leapp commercial is een kleine knipoog naar dat gegeven - refurbished is betaalbaar en zo kun je toch genieten van een fantastisch product.

Voor velen is Vincent een bron van inspiratie en zo ook voor leapp! Of je nu een foto wilt maken die de kleurrijke essentie van een Van Gogh vangt, of je wilt eenvoudigweg in contact blijven met mensen die je inspireren; een refurbished iPhone van Leapp maakt dat allemaal mogelijk in het hier en nu. Met refurbishment Apple apparatuur hopen we net zo vooruitstrevend te kunnen zijn in onze tijd als dat Vincent was in zijn tijd.

Bekijk onze commercial hieronder:Terug naar blog

Mooie producten bij leapp loves Vincent!

Een betrouwbaar en duurzaam Apple-avontuur met Leapp

Leapp levert duurzame (refurbished) Apple producten die jouw dagelijkse leven makkelijker maken. Daarbij ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals met inloggen op iCloud. Je kunt bij ons terecht voor de beste service en producten voor een aantrekkelijke prijs. 

Dankzij een opknapbeurt van onze experts en twee jaar garantie weet
je zeker dat je zorgeloos van je MacBook, iPhone of iPad kunt genieten.  

Samen zorgen we voor een veilige en vertrouwde Apple-ervaring!

Wil je weten wat refurbishment precies inhoudt? Bekijk dan de video hieronder: