Laatste update: 8 augustus 2023

De leukste Apple gadgets om (mee) uit te pakken met kerst

iphone kerst

Kerst is de tijd van knus bij elkaar zitten, kerstmuziek of de Top 2000 luisteren, heerlijk eten en drinken en€¦ cadeautjes! Steeds meer mensen geven Apple-gadgets cadeau voor kerst. Maar wat zijn nu de leukste iPhones, MacBooks, iPads en accessoires om te geven met kerst 2020? We leggen het uit aan de hand van verschillende kerstsituaties.

Een beeldige kerst

Kerst is niet alleen gezellig en gemoedelijk, maar ook hét moment om flink te gaan fotograferen en filmen! Ga maar na: het huis ziet er mooi uit, iedereen is op zijn euh¦ paasbest gekleed en de hele familie of vriendengroep is compleet. Aan de slag dus! 

De iPhone staat sinds jaar en dag te boek als dé fotosmartphone. Apple combineert namelijk uitstekende hardware met geniale software. Deze combi zorgt ervoor dat je in alle omstandigheden de mooiste foto's maakt. Vooral met nieuwere modellen zoals een refurbished iPhone 8, 8 Plus, Xs of Xr maakt de ontvanger van het cadeau ware plaatjes van foto's

Hebben jullie nog wat kersttijd over en wil je jullie kerstachtige foto's en video's naar nóg grotere hoogten stuwen? Laat daar dan je Photoshop- en Adobe Premiere-skills op los met een refurbished MacBook die geschikt is voor fotobewerking.

Onder de boom

Ben je op zoek naar iets kleiners voor onder de boom of in een sok? Een solide of mooi hoesje dan wel een oplader of kabel komt altijd goed van pas bij Apple-liefhebbers. Is je budget wat ruimer, dan koop je hét product van 2020: AirPods 2. True wireless oordopjes staan voor true comfort en gebruiksgemak, gecombineerd natuurlijk met de ongekende audiokwaliteit die je van Apple mag verwachten. Uitpakken maar met die cadeautjes!

Foto maken op een iPhone van een kerst thema

Een filmpje: niet te filmen zo fijn

Home Alone is dit jaar voor het eerst sinds pak ‘m beet decennia niet op tv te zien. Maar niet getreurd! Ons favoriete merk Apple heeft gelukkig net z’n streamingdienst Apple TV+ gelanceerd, dus genoeg andere films en series om te kijken. Heb jij nog geen abonnement, dan heb je vast nog wel ergens een Netflix-abonnement in een stoffig laatje liggen. 

Waar je al die heerlijke films en series het beste op kijkt? Dat ligt eraan. Als jij toevallig een 27 inch iMac hebt staan (of cadeau wilt geven :-)), dan zet je die even in de woonkamer. Lig je in je eentje op de bank of heb je nog een paar uur in de trein te overbruggen, dan is een refurbished iPad ideaal om te bingewatchen. En een iPad Mini gaat altijd nog wel mee in de bagage: handig als je de kinderen een tijdje zoet moet houden in de auto of bij oma op de bank als het regent.

De kerstcalorieën gelijk verbranden

Is jouw geliefde, familielid of wie jouw cadeautje dan ook ontvangt zo iemand die de geconsumeerde kerstcalorieën het liefst direct weer verbrandt? Dan is een refurbished Apple Watch het beste cadeau. Sportfanatici kunnen met dit slimme horloge hun work-outs bijhouden, gezondheid monitoren én tal van toffe en handige apps bedienen.

Cadeau voor de kersthater

Geef jij een cadeau aan iemand die niet zoveel heeft met kerst? Dan vraag je je waarschijnlijk af: is het überhaupt wel slim om een kerstcadeau te geven? Tuurlijk! Want als jij een MacBook geeft die geschikt is om op te gamen, dan is de kerst doorstaan voor de ontvanger van jouw cadeau kinderspel.

Met een goedkopere MacBook Air met wat minder spectaculaire specificaties kun je uitstekend lichtere spellen spelen. Met een nieuwere MacBook Pro -€“ met name met een snelle i7-processor en een goede videokaart -€“ is de kersthater in kwestie ook klaar voor dikke games met zware graphics. Wil je niet een device maar juist games cadeau geven? Geef dan een abonnement op Apple Arcade, waarmee je partner of familielid onbeperkt kan gamen op al zijn of haar Apple-apparaten.

Refurbishment past helemaal bij de kerstgedachte

Refurbishment sluit helemaal aan bij de kerstgedachte, aangezien het bijdraagt aan een betere wereld. Een refurbished Apple-toestel heeft namelijk een eerdere eigenaar gehad en is uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt en -€“ waar nodig -€“ gerepareerd, voorzien van vervangende onderdelen en geüpgraded. Dat is enorm milieubewust en dus goed voor een betere wereld. Daarnaast scheelt het enorm voor jouw portemonnee, want je bent tot 60 procent voordeliger uit. Terwijl de cadeau-ontvanger gewoon geniet van twee jaar garantie!

Fijne kerstdagen!

Terug naar blog

Mooie producten bij De leukste Apple gadgets om (mee) uit te pakken met kerst

Een betrouwbaar en duurzaam Apple-avontuur met Leapp

Leapp levert duurzame (refurbished) Apple producten die jouw dagelijkse leven makkelijker maken. Daarbij ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals met inloggen op iCloud. Je kunt bij ons terecht voor de beste service en producten voor een aantrekkelijke prijs. 

Dankzij een opknapbeurt van onze experts en twee jaar garantie weet
je zeker dat je zorgeloos van je MacBook, iPhone of iPad kunt genieten.  

Samen zorgen we voor een veilige en vertrouwde Apple-ervaring!

Wil je weten wat refurbishment precies inhoudt? Bekijk dan de video hieronder: