COVID-19

Bij leapp staat de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop. De Nederlandse overheid neemt maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus (COVID-19). Deze maatregelen raken onze klanten en medewerkers.

Openingstijden

Om de veiligheid en gezondheid van onze collega's te garanderen heeft leapp tijdelijk haar winkel in Amsterdam gesloten

Houd de winkelpagina van Amsterdam pagina in de gaten voor actuele openingstijden.

Bezorging

We blijven alle producten gewoon thuis bezorgen. In verband met het coronavirus zal vanaf maandag 16 maart de PostNL bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst van het pakket zelf tekenen. Zij vragen de ontvanger om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld. Dit doen ze om het contact tussen mensen te minimaliseren. 

Levertijd 

Er is voldoende voorraad op de producten die op de website staan weergegeven. Voor onze leveringen werken we samen met Post NL. Zij hebben momenteel extra uitdagingen, vanwege de situatie rondom het Coronavirus. Denk daarbij aan:

  • Plots veel meer bestellingen, doordat Nederland nu vooral vanuit huis winkelt
  • Langzamer laden en lossen - ook het Post NL personeel moet 1,5 meter afstand houden
  • Ziekte onder Post NL personeel

Hierdoor kan je pakketje later geleverd worden dan gepland. Wij hebben begrip voor de situatie van Post NL en hopen op onze beurt op het begrip van onze klanten. Desondanks komt je pakketje gewoon bij je aan, mogelijk dus iets later dan gehoopt.