leapp Amsterdam

Om de veiligheid en gezondheid van onze collega's te garanderen heeft leapp tijdelijk haar winkel in Amsterdam gesloten

Adres 

Joop Geesinkweg 201
1114 AB Amsterdam-Duivendrecht
The Netherlands

klantenservice@leapp.nl

leapp Amsterdam is gevestigd langs de A10 bij afslag Amstel. Parkeren kan gratis bij de winkel Ben je met het OV? Reis dan af naar metrostation Spaklerweg of Van der Madeweg. Vanaf deze metrostations is het tien tot vijftien minuten lopen.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
Tijdelijk gesloten
Gesloten

Reparatie service

Wanneer jouw device kapot is wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Kom zo snel mogelijk langs in onze leapp store. Wij kijken samen wat de schade is en kunnen je aanbieden deze vakkundig te repareren. 

LET OP! Garantie reparaties doorlopen een ander traject.

 

 

Op zoek naar een iPhone, MacBook of ander Apple product? Bij leapp kun je terecht voor gebruikte Apple producten met de service van nieuw maar tegen een fractie van de nieuwprijs. Bezoek onze leapp stores om ons assortiment aan Apple producten te bekijken. Let op dat enkel PIN en Creditcard betalingen geaccepteerd worden, er is geen contant geld aanwezig.


Producten uitproberen

Kom langs om onze Apple producten, zoals iPhone, iPads, iMacs en MacBooks, zelf in de winkel uit te proberen. De modellen in onze showrooms wisselen, dus wil je zeker zijn dat deze winkel een bepaald product heeft staan, bel dan voorafgaand aan je bezoek.

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie over een product en persoonlijk geadviseerd worden bij een aankoop? Wij helpen je graag de juiste beslissing te maken.

Bestelling afhalen

Online bestellingen kun je ook afhalen in onze winkel. Kies dan bij het afrekenen voor de optie 'Afhalen bij leapp Amsterdam'. Zodra de bestelling klaarligt ontvang je van ons bericht hierover.

Klantenservice

bij vragen over je aankoop staan wij je graag ten dienste. Ook voor het retourneren van online aankopen, het omruilen van je aankoop en reparaties kun je hier terecht.