Zakelijk iMac

Vind bij ons jouw ideale iMac.

Leapp heeft een breed assortiment aan Mac apparaten. Of je nou een krachtpatser zoekt voor de zware taken of gewoon een groot fijn scherm wilt om op te surfen en mailen leapp heeft voor ieder wat wils. De iMac Unibody of de iMac Slim is altijd een goede keus. De iMac's welke bij leapp binnen komen worden zorgvuldig gecontroleerd en getest om zo de kwaliteit die je van Apple gewend bent te leveren.

Bekijk onze populairste modellen:

iMac Slim 21" i5 2.7GHz
Bekijk hier>>
iMac Slim 21" (4K) i5 3.0GHz
Bekijk hier>>

 

Wist je al dat door het hergebruiken van een product je meehelpt aan een circulaire economie, en daarmee ook direct aan een duurzame samenleving? Wil je de mogelijkheden bespreken of een voorstel ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via b2b@leapp.nl.

Waarom een refurbished iMac?

Refurbished is het antwoord wanneer je een steentje wil bijdragen aan het milieu en als je ook tegelijk aan je portemonnee denkt. De ene iMac heeft een paar kleine imperfectie en de ander ziet eruit als nieuw, maar technisch zijn al onze producten in perfecte conditie. Leapp garandeert ook 2 jaar carry-in garantie op elke iMac die je aanschaft.