Zakelijk iPhone

Vind bij ons jouw ideale iPhone.

Leapp biedt een groot assortiment van iPhones aan, tot ons assortiment behoren de iPhone SE, de iPhone 6s, de iPhone 7, de iPhone 8, en de iPhone X. De iPhone is de meeste gewilde smartphone van het moment. Dit komt door de vooruitstrevende en innovatieve techniek. Het design van de iPhone is zeer geliefd en met een zeer gemakkelijke te begrijpen besturingssysteem en een geweldige camera is de iPhone geschikt voor iedereen.

Bekijk onze populairste modellen:

iPhone 6s
Bekijk hier>>
Wist je al dat door het hergebruiken van een product je meehelpt aan een circulaire economie, en daarmee ook direct aan een duurzame samenleving? Wil je de mogelijkheden bespreken of een voorstel ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via b2b@leapp.nl.

Waarom een Refurbished iPhone?

Waarom zou je een refurbished iPhone kopen? Naast dat het beter voor het milieu is, scheelt het ook voor jouw portemonnee. En dat ook nog met de kwaliteit die je van Apple gewend bent. De iPhone wordt zorgvuldig gecontroleerd, getest en gerepareerd waar nodig. Zo houdt leapp de iPhones in topconditie zodat de klant topkwaliteit ontvangt. De ene iPhone heeft aan de buitenkant een paar krasjes, de ander ziet er nog splinternieuw uit. Technisch zijn ze altijd allemaal in perfecte conditie. Leapp biedt bij elke iPhone die je aanschaft 2 jaar carry-in garantie. Ook is er een topteam dat je bijstaat als je tegen iets aanloopt. Wist je trouwens dat je bij aankoop van een refurbished iPhone gemiddeld 27 kg CO2-uitstoot bespaart? Goed bezig dus!

Liquid error: Could not find asset snippets/oneclickupsellapp-theme.liquid