Zakelijk MacBook

Vind bij ons jouw ideale MacBook.

Bij leapp kun je terecht voor zowel instapmodellen als meer geavanceerde refurbished MacBook modellen. Leapp biedt de verschillende MacBook Air en MacBook pro uitvoeringen. Heb je een laptop nodig die je met gemak kan meenemen zodat je overal kan werken dan is de MacBook Air de perfecte keuze. Als je een krachtiger laptop nodig hebt dan is de MacBook Pro de perfecte optie voor jou. 

Bekijk onze populairste modellen:

MacBook Air
Bekijk hier>>
MacBook Pro 13" retina
Bekijk hier>>
MacBook Pro 15" retina
Bekijk hier>>
Wist je al dat door het hergebruiken van een product je meehelpt aan een circulaire economie, en daarmee ook direct aan een duurzame samenleving? Wil je de mogelijkheden bespreken of een voorstel ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via b2b@leapp.nl.

Waarom een refurbished MacBook?

Refurbished is de oplossing voor iedereen die opzoek is naar Apple producten, maar ook aan het milieu en zijn portemonnee denkt. En dit is met de top kwaliteit die je gewend bent van Apple. Onze MacBooks worden op 50 punten door onze specialisten gecontroleerd en getest en dit garandeert de goede kwaliteit. De ene laptop heeft een kleine imperfectie hier en daar en de ander ziet er als nieuw uit, maar technisch gezien zijn al onze producten in perfecte conditie. Ook ontvang je bij elke MacBook die je bij leapp aanschaft 2 jaar carry-in garantie.