Laatste update: 15 juni 2024

iPad opslag vol? Maak ruimte vrij met leapp's tips!

ipad opslag vol

Te weinig opslagruimte op je iPad

We hebben allemaal wel eens die vervelende melding gehad: "Opslag bijna vol". Je iPad zit vol met apps, foto's en video's en je weet niet meer waar je nog ruimte kunt vrijmaken. Je wilt meer opslagruimte op je iPad, maar je wilt geen belangrijke bestanden verliezen. Bovendien wil je voorkomen dat je in de toekomst weer tegen dit probleem aanloopt. Het beheren van je iPad opslagruimte kan een uitdaging zijn, maar wees gerust, leapp is hier om je te helpen!

 

Hoe leapp je helpt

Bij leapp begrijpen we je frustratie. We weten hoe belangrijk het is om voldoende opslagruimte te hebben voor al je apps, foto's en bestanden. Daarom bieden we oplossingen om je te helpen meer ruimte te creëren op je iPad. We adviseren je bijvoorbeeld om gebruik te maken van cloudopslagdiensten zoals iCloud, waar je veilig je bestanden kunt opslaan. Daarnaast helpen we je bij het identificeren en verwijderen van ongebruikte apps en bestanden. En als je echt meer opslagruimte nodig hebt, kunnen we je helpen overstappen naar een iPad met meer opslagruimte.

 

Praktische oplossingen voor een volle iPad opslag

Het is belangrijk om te weten wat de meeste ruimte inneemt op je iPad. Vaak zijn dit foto's, video's en apps. Door regelmatig je iPad op te ruimen en ongebruikte apps en bestanden te verwijderen, kun je al veel ruimte vrijmaken. Hier zijn enkele tips:

 • Maak gebruik van iCloud
  Met iCloud kun je foto's, video's, documenten en meer opslaan in de cloud in plaats van op je iPad. Zo bespaar je opslagruimte op je apparaat en heb je altijd toegang tot je bestanden, waar je ook bent.
 • Verwijder ongebruikte apps
  Apps nemen vaak veel ruimte in beslag op je iPad. Door regelmatig door je apps te bladeren en de apps die je niet meer gebruikt te verwijderen, kun je veel ruimte vrijmaken.
 • Beheer je foto's en video's
  Foto's en video's nemen vaak de meeste ruimte in beslag op je iPad. Het kan helpen om regelmatig door je foto's en video's te bladeren en degene die je niet meer nodig hebt te verwijderen.
 • Maak regelmatig back-ups
  Door regelmatig back-ups te maken van je iPad, kun je ervoor zorgen dat je geen belangrijke bestanden verliest als je ruimte vrijmaakt.

 

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp willen we dat je het meeste uit je Apple-producten haalt. Daarom bieden we niet alleen refurbished iPads met meer opslagruimte, maar helpen we je ook bij het beheren van je bestanden en apps. We kunnen je adviseren over het effectief beheren van de opslagruimte van je iPad en je helpen bij het maken van back-ups en het opruimen van bestanden. Bovendien bieden we uitstekende service en ondersteuning als je toch vastloopt. Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog hoe leapp je kan helpen om het meeste uit je iPad te halen! Bezoek onze website op leapp.nl en ontdek ons aanbod van refurbished Apple-producten.
Terug naar blog