Laatste update: 1 augustus 2023

iPad updaten voor betere beveiliging

ipad updaten

Als trotse eigenaar van een iPad wil je natuurlijk altijd toegang hebben tot de nieuwste functies en beveiligingsupdates. Het bijwerken van je iPad is daarom een belangrijke taak. Maar wat als je niet precies weet hoe dat moet? Of als je bang bent dat je iets verkeerd doet en je iPad beschadigt? Wees gerust, we zijn er om je te helpen. In deze blog leggen we je stap voor stap uit hoe je je iPad kunt updaten.

 

Hoe kan leapp je helpen?

Wij bij leapp weten alles van Apple-producten. We zijn experts in het refurbishen van Apple-apparaten en we weten precies hoe ze werken. Daarom kunnen we je ook helpen met het updaten van je iPad. We leggen je uit hoe je de update-optie op je iPad kunt vinden, hoe je opslagruimte vrijmaakt voor de update en hoe je technische problemen tijdens het updateproces kunt voorkomen. Bovendien leggen we je uit waarom het zo belangrijk is om je iPad regelmatig bij te werken.

 

Hoe update je je iPad: een stap-voor-stap handleiding

Voordat je begint met het updaten van je iPad, is het belangrijk om te controleren of je voldoende opslagruimte hebt voor de update. Een update kan namelijk veel ruimte in beslag nemen. Heb je niet genoeg ruimte, dan kun je wat bestanden verwijderen of verplaatsen naar iCloud.

Als je genoeg ruimte hebt, kun je beginnen met het updaten van je iPad. Volg de onderstaande stappen:

  • Open de instellingen van je iPad
  • Ga naar 'Algemeen'
  • Klik op 'Software-update'
  • Als er een update beschikbaar is, klik dan op 'Download en installeer'

Je iPad zal nu de update downloaden en installeren. Dit kan even duren, dus zorg ervoor dat je iPad aan de oplader ligt en dat je verbonden bent met een betrouwbare wifi-verbinding.

 

Hoe leapp je verder helpt?

Als je problemen ondervindt tijdens het updaten van je iPad, staan we bij leapp altijd voor je klaar. We kunnen je helpen bij het vinden van de update-optie op je iPad, het vrijmaken van opslagruimte voor de update en het oplossen van eventuele technische problemen. Bovendien bieden we een uitgebreid assortiment aan refurbished Apple-producten. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe iPad, iPhone of MacBook, kijk dan eens rond op onze website.

We hopen dat deze blog je heeft geholpen bij het updaten van je iPad. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

En vergeet niet: het regelmatig updaten van je iPad is belangrijk voor de beveiliging en functionaliteit van je apparaat. Dus zorg ervoor dat je altijd de nieuwste updates installeert.

Veel succes met het updaten van je iPad!

Terug naar blog

Mooie producten bij iPad updaten voor betere beveiliging

Een betrouwbaar en duurzaam Apple-avontuur met Leapp

Leapp levert duurzame (refurbished) Apple producten die jouw dagelijkse leven makkelijker maken. Daarbij ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals met inloggen op iCloud. Je kunt bij ons terecht voor de beste service en producten voor een aantrekkelijke prijs. 

Dankzij een opknapbeurt van onze experts en twee jaar garantie weet
je zeker dat je zorgeloos van je MacBook, iPhone of iPad kunt genieten.  

Samen zorgen we voor een veilige en vertrouwde Apple-ervaring!

Wil je weten wat refurbishment precies inhoudt? Bekijk dan de video hieronder: