Werken bij leapp

Ben jij op zoek naar een baan, ben je klaar voor uitdagingen en wil jij de wereld ook een stukje beter maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

werkenbijleapp

In 2011 is leapp gestart met één visie, één gedachte en één doel: marktleider worden in de verkoop van refurbished Apple-producten. Klanten van leapp kopen altijd een volledig refurbished product tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs met de service, kwaliteit en garantie van nieuw! De bedrijfscultuur kenmerkt zich als gepassioneerd, open en informeel. Voor mensen met talent liggen er veel kansen om zich verder te ontwikkelen. 

Hoe ziet het sollicitatieproces bij leapp eruit?

Wij zijn op zoek naar collega's met de juiste vaardigheden en kwalificaties. Wie je bent, hoe je eruit ziet en waar je vandaan komt maakt ons niets uit. De eerste stap - van sollicitatiebrief naar uitnodiging voor een gesprek - is daarom altijd blind. Dat wil zeggen, je CV en motivatiebrief worden ontdaan van persoonskenmerken. Zo weten wij zeker dat we iedereen beoordelen op dat wat nodig is voor de functie en niets meer dan dat.
Je mag je CV ook gerust zonder foto en naam insturen! Zorg wel dat we je kunnen bereiken.
Na de CV-ronde volgt een sollicitatiegesprek, al dan niet digitaal. Afhankelijk van de functie volgt een tweede gespreksronde en tot slot het aanbod. 

 

Momenteel hebben we de volgende vacatures vrij:

 Meewerkstage E-commerce (HBO/WO)

Meewerkstage Quality Control & Refurbishment (MBO)

 

 Staat jouw droombaan er niet tussen?

Stuur ons dan een open sollicitatie. Vertel wie je bent, wat je kan en wat je zou willen. 
Dan gaan wij op basis van je mail kijken wat er mogelijk is. Vergeet niet je CV mee te sturen.

Je kan dit sturen naar recruitment@leapp.nl. Tot snel?