Laatste update: 5 augustus 2023

iPad verkopen of inruilen: Eenvoudig, snel en veilig met leapp [Ontdek hoe]

 ipad verkopen

Als trotse iPad-bezitter heb je waarschijnlijk veel plezier van je apparaat gehad. Of je hem nu gebruikt voor het bekijken van films, het lezen van boeken, of het maken van aantekeningen, je iPad is je partner in crime. Maar misschien ben je toe aan een upgrade en wil je je oude iPad verkopen of inruilen voor een beetje extra geld. In beide gevallen wil je een eerlijke prijs voor je iPad, een snelle en eenvoudige verkoop of inruil, een betrouwbare koper of inruilpartner en de zekerheid dat je persoonlijke gegevens gewist worden. Daarnaast wil je geen gedoe met onderhandelingen en oplichters. leapp kan je hierbij helpen.

leapp helpt je bij het verkopen of inruilen van je iPad

leapp is een betrouwbare partner voor het verkopen of inruilen van je iPad. Wij bieden een eerlijke prijs voor je apparaat, zorgen voor een snelle en eenvoudige verkoop of inruil en helpen je bij het veilig verwijderen van je persoonlijke gegevens. Daarnaast hebben we goede recensies en ervaringen van andere verkopers en inruilers, zodat je met een gerust hart je iPad aan ons kunt verkopen of inruilen.

Veilig platform om oplichters en oneerlijke kopers te vermijden

Als je je iPad verkoopt of inruilt, wil je natuurlijk niet te maken krijgen met oplichters of oneerlijke kopers. leapp biedt een veilig platform waar je je iPad kunt verkopen of inruilen zonder zorgen. Wij zorgen ervoor dat je in contact komt met betrouwbare kopers en dat de verkoop of inruil soepel verloopt.

Het wissen van persoonlijke gegevens

Als je je iPad verkoopt of inruilt, wil je zeker weten dat je persoonlijke gegevens veilig gewist worden. leapp helpt je hierbij en zorgt ervoor dat je gegevens op een verantwoorde manier verwijderd worden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je privacy. We hebben een eenvoudig stappenplan opgesteld om je hierbij te helpen:

  • Ga naar 'Instellingen' op je iPad.
  • Tik op 'Algemeen' en vervolgens op 'Stel opnieuw in'.
  • Kies 'Wis alle inhoud en instellingen'.
  • Voer je toegangscode in als daarom wordt gevraagd.
  • Tik op 'Wis' om te bevestigen.

Door deze stappen te volgen, kun je er zeker van zijn dat al je persoonlijke gegevens veilig worden gewist voordat je je oude iPad verkoopt of inruilt.

Hoe werkt het? 

Stap 1: Dubbelcheck

Controleer of het device wat jij wilt inruilen in de lijst staat van ‘Welke Apple devices nemen jullie in?’ Zie hiervoor het overzicht in het linker blok of de tabel onderaan de pagina. In de tabel vind je ook de indicatieprijs terug.  Let op: het betreft hier de maximale inruilwaarde. Wanneer het device in de lijst staat en de indicatieprijs volgens jouw verwachting is kan je door naar stap 2.

🚨 Belangrijk: Zorg er wel voor dat je je 'Find my iPhone' en je iCloud verwijderd van je device voordat je aan stap 2 begint.

- Particulier inruilen: Wanneer je als particulier inruilt ontvang je een cadeaubon ter waarde van de inruilwaarde van jouw oude producten. Het inruilen is erg eenvoudig en doe je hieronder.

- Zakelijk inruilen: Het minimum aantal Apple devices dat je zakelijk kan inruilen is 5 stuks. Er is geen maximum aantal. Let op: Er is geen verplichting tot het aanschaffen van nieuw devices. Het mag wel ;) Wanneer je zakelijk inruilt, ontvang je de inruilwaarde in geld. Met minder toestellen (particulier inruilen) krijg je een cadeaubon ter waarde van de inruilwaarde van jouw oude producten. 

Mocht je zakelijk willen inruilen, stuur dan een mail met je contactgegevens naar b2b@leapp.nl dan nemen we contact met jou op.

Vanuit hier zullen we samen de batch inventariseren en gegevens met elkaar uitwisselen. Met de informatie gaan we aan de slag en binnen 5 werkdagen krijg je van ons een bieding.

Neem contact op »

Stap 2: Vul het formulier in

Klik hier voor het inruil-aanmeldformulier.

Let op: We raden je aan om het formulier in te vullen via Google Chrome, Edge, FireFox of Internet Explorer. 

Stap 3: Het toestel opsturen

Volg de instructies die je per e-mail hebt gekregen. Haal hoesjes en screenprotectors van het toestel en verwijder de simkaart. Accessoires kan je meesturen, maar dit hoeft niet. Let er verder op dat data en je iCloud account verwijderd is van je toestel, anders kunnen wij het toestel niet in behandeling nemen.

Stap 4: Grading

Het product wordt door ons getest en we beoordelen de uiterlijke staat. Op basis hiervan doen wij een definitief bod per e-mail. Ga je akkoord met ons toestel dan kan je dit per mail aan ons bevestigen. Het bedrag wordt uitbetaald door middel van een leapp giftcard. Een giftcard wordt ook wel cadeaukaart, cadeaucard of cadeaupas genoemd. Hiermee kan je iets naar eigen keuze kopen op onze website. 

 

Wat gebeurt er met mijn Apple device?

Producten worden in ons proces ge-grade, ge-wiped en waar nodig vernieuwd (scherm/batterij, etc). De producten worden vervolgens opnieuw via onze webshop aan zowel particulieren als zakelijke klanten aangeboden met 2 jaar garantie. Producten die niet meer geschikt zijn voor verkoop op leapp.nl worden verkocht aan of recycled door partners.

 

Handig om te weten:

 Maak een back-up van je data, zodat je niets kwijtraakt als je je devices inlevert;

 Zorg ervoor dat de functie 'Zoek mijn iPhone uitgeschakeld is' op je devices;

 We werken met een gecertificeerd programma om datawipes (datavernietiging) te doen en het bewijs van datawipe wordt teruggeleverd nadat we de batch/partij verwerkt hebben.
 

Hoe leapp je verder helpt?

leapp is niet alleen een betrouwbare partner bij het verkopen van je iMac, maar biedt ook een breed assortiment aan duurzame (refurbished) Apple producten die jouw dagelijks leven makkelijker maken. Daarnaast ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals in deze blog. Onze uitstekende service zorgt ervoor dat je altijd op leapp kunt rekenen.

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe of refurbished iMac tegen een goede prijs? Neem dan een kijkje op onze website: leapp.nl. Hier vind je een uitgebreid aanbod aan refurbished Apple-producten van hoge kwaliteit. Maak vandaag nog de overstap naar een duurzamere en voordeligere keuze met leapp!

Terug naar blog

Mooie producten bij iPad verkopen of inruilen: Eenvoudig, snel en veilig met leapp [Ontdek hoe]

Een betrouwbaar en duurzaam Apple-avontuur met Leapp

Leapp levert duurzame (refurbished) Apple producten die jouw dagelijkse leven makkelijker maken. Daarbij ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals met inloggen op iCloud. Je kunt bij ons terecht voor de beste service en producten voor een aantrekkelijke prijs. 

Dankzij een opknapbeurt van onze experts en twee jaar garantie weet
je zeker dat je zorgeloos van je MacBook, iPhone of iPad kunt genieten.  

Samen zorgen we voor een veilige en vertrouwde Apple-ervaring!

Wil je weten wat refurbishment precies inhoudt? Bekijk dan de video hieronder: