Laatste update: 15 mei 2024

Overzetten naar nieuwe iPhone: Snel & Veilig met leapp

overzetten naar nieuwe iphone

Als trotse bezitter van een iPhone weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Maar soms kan het overzetten van bestanden naar je iPhone een uitdaging zijn, vooral als je net bent overgestapt van een ander merk of niet technisch onderlegd bent. Je wilt een eenvoudige en snelle manier om bestanden over te zetten, en je wilt stap-voor-stap instructies over hoe je dit kunt doen. Bovendien wil je vertrouwen hebben dat je bestanden veilig zijn tijdens het overzetproces.

Maar we begrijpen ook dat je niet geconfronteerd wilt worden met technisch jargon en complexe processen. En het laatste wat je wilt is het risico lopen om je waardevolle bestanden te verliezen. Daarom zijn wij er om je te helpen.

leapp is er om je te helpen

Wij bij leapp begrijpen je zorgen en uitdagingen. Daarom hebben we een eenvoudige oplossing ontwikkeld om bestanden over te zetten. We bieden stap-voor-stap instructies en ondersteuning om je door het proces te leiden. We zorgen ervoor dat je bestanden veilig worden overgezet, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het verlies van gegevens. En we helpen je om de beste methode te kiezen voor jouw specifieke situatie.

Hoe bestanden overzetten naar je iPhone

Er zijn verschillende methoden om bestanden over te zetten naar je iPhone. We zullen ze hier stap voor stap uitleggen, zodat je de methode kunt kiezen die het beste bij jou past.

De eerste methode is het gebruik van iCloud. iCloud is een cloudopslagdienst van Apple die je kunt gebruiken om bestanden op te slaan en over te zetten. Hier zijn de stappen om bestanden over te zetten met iCloud:

 • Log in op je iCloud-account op je oude apparaat.
 • Selecteer de bestanden die je wilt overzetten.
 • Klik op 'Uploaden' om de bestanden naar je iCloud-account te uploaden.
 • Log in op je iCloud-account op je iPhone.
 • Download de bestanden naar je iPhone.

De tweede methode is het gebruik van iTunes. iTunes is een mediabeheerder van Apple die je kunt gebruiken om bestanden over te zetten. Hier zijn de stappen om bestanden over te zetten met iTunes:

 • Sluit je oude apparaat aan op je computer.
 • Open iTunes op je computer.
 • Selecteer je apparaat in iTunes.
 • Klik op 'Bestanden' en vervolgens op 'Toevoegen aan bibliotheek'.
 • Selecteer de bestanden die je wilt overzetten en klik op 'Openen'.
 • Klik op 'Synchroniseren' om de bestanden naar je iPhone over te zetten.

De derde methode is het gebruik van een bestandsoverdracht-app. Er zijn verschillende apps beschikbaar die je kunt gebruiken om bestanden over te zetten. Hier zijn de stappen om bestanden over te zetten met een bestandsoverdracht-app:

 • Download een bestandsoverdracht-app op je oude apparaat en je iPhone.
 • Open de app op je oude apparaat en selecteer de bestanden die je wilt overzetten.
 • Klik op 'Verzenden' om de bestanden naar je iPhone over te zetten.

Hoe leapp je verder helpt?

Naast het bieden van deze stap-voor-stap instructies, zijn we bij leapp er om je te ondersteunen als je vastloopt. We zijn gepassioneerd over Apple-producten en willen dat je het beste uit je iPhone haalt. Daarom bieden we ook duurzame (refurbished) Apple-producten aan die jou het dagelijks leven makkelijker maken. En als je ooit hulp nodig hebt, zoals het overzetten van bestanden, staan we klaar om je te helpen.

We hopen dat deze blog je heeft geholpen om te begrijpen hoe je bestanden kunt overzetten naar je iPhone. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. En vergeet niet om een kijkje te nemen op onze website leapp.nl voor meer nuttige tips en informatie over Apple-producten. We kijken ernaar uit om je verder te helpen!

Terug naar blog