Laatste update: 15 juni 2024

iPhone repareren - Expertise & Snelheid bij leapp!

iphone repareren

Heb je ooit een probleem gehad met je iPhone en voelde je je volledig verloren? Je bent niet alleen. Veel iPhone-gebruikers ervaren op een bepaald moment problemen met hun toestel. Deze problemen variëren van een gebarsten scherm tot een defecte batterij, of zelfs softwareproblemen die je apparaat onbruikbaar maken. Wat je situatie ook is, het is begrijpelijk dat je een snelle, betrouwbare en betaalbare oplossing wilt. En natuurlijk wil je dat je gegevens veilig zijn tijdens het reparatieproces.

De meest voorkomende reparaties van iPhones zijn de accu en het scherm. Het scherm heeft soms maar een klein tikje nodig en het kan breken. Doordat je een iPhone gebruikt neemt de capaciteit van de accu langzaam maar zeker af. Het is altijd aan te raden om contact op te nemen met onze klantenservice wanneer je een reparatie wilt aanbieden. Wanneer de reparatie binnen je garantie valt repareren we deze natuurlijk kosteloos.

Maar waar vind je een betrouwbare reparatieservice? Hoe weet je zeker dat je niet te veel betaalt? En hoe zorg je ervoor dat je gegevens veilig zijn? Deze vragen kunnen je een gevoel van onzekerheid en angst geven. Maar geen zorgen, we zijn hier om je te helpen. In deze blogpost zullen we je begeleiden bij het vinden van de juiste oplossingen voor je iPhone-problemen.

Waterschade

Waterschade is vaak heel moeilijk te repareren. Hiervoor moet je zo snel mogelijk langs komen met je device, hoe natter hoe beter. Om waterschade te kunnen behandelen zullen we sowieso een diagnose moeten stellen.
Wat je zelf alvast kan doen kan je lezen in onze blog.

leapp tot je dienst

Wij bij leapp begrijpen de frustraties en zorgen die je kunt hebben bij het zoeken naar een betrouwbare iPhone-reparatieservice. Daarom zijn we er om je te helpen. Of je nu problemen hebt met je scherm, batterij, software of iets anders, we hebben de expertise en ervaring om je iPhone snel en efficiënt te repareren. Bovendien zijn we transparant over onze kosten en reparatieduur, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Hoe vind je een betrouwbare iPhone-reparatieservice?

Wanneer je op zoek bent naar een reparatieservice voor je iPhone, zijn er enkele belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden:

  • Zoek naar een service met goede recensies en een sterke reputatie. Dit kan je een idee geven van de kwaliteit van hun werk en hun betrouwbaarheid.
  • Vraag naar de reparatiekosten en -duur voordat je je iPhone ter reparatie aanbiedt. Dit kan je helpen om onaangename verrassingen te voorkomen.
  • Controleer of de reparatieservice garantie biedt op hun werk. Dit geeft je gemoedsrust, mocht er iets misgaan na de reparatie.
  • Maak een back-up van je gegevens voordat je je iPhone voor reparatie aanbiedt. Dit zorgt ervoor dat je geen belangrijke informatie verliest tijdens het reparatieproces.

Door deze tips te volgen, kun je een betrouwbare iPhone-reparatieservice vinden die aan je behoeften voldoet.

Wat kost een reparatie? (ongeveer)

In sommige gevallen is het niet direct duidelijk wat er precies mis is met je iPhone. We moeten dan een diagnose vaststellen om tot een reparatie over te gaan. De kosten hiervan zijn €29,95 maar zullen vervallen wanneer je tot reparatie overgaat.

 

Scherm vervangen

Device

Kosten scherm (OEM) Kosten scherm hoge kwaliteit

 iPhone 5

€59,-

€69,-

iPhone 5c €59,- €69,-

iPhone 5s

€69,-
€69,-
iPhone 6
€79,-
€129,-
iPhone 6 Plus
€99,-
€139,-
iPhone 6s
€89,-
€139,-
iPhone 6s Plus
€109,-
€109,-
iPhone SE
€59,-
€69,-
iPhone 7
€99,-
€159,-
iPhone 7 Plus
€139,-
€209,-
iPhone 8
€139,-
€229,-
iPhone 8 Plus
€159,-
€169,-
iPhone X
€349,-
€379,-
iPhone Xs

-

€429,-
iPhone Xs Max
-
€499,-
iPhone Xr
€189,-
€219,-

 

Batterij vervangen

Device

Kosten Accu (OEM)

 iPhone 5

€39,-

iPhone 5c €39,-

iPhone 5s

€39,-
iPhone 6
€49,-
iPhone 6 Plus
€49,-
iPhone 6s
€49,-
iPhone 6s Plus
€49,-
iPhone SE
€39,-
iPhone 7
€49,-
iPhone 7 Plus
€49,-
iPhone 8
€79,-
iPhone 8 Plus
€79,-
iPhone X
€99,-
iPhone Xs
-
iPhone Xs Max
-
iPhone Xr
€79,-

 

Find my iPhone controle

Controleer voordat je je iPhone inlevert ter reparatie eerst of ‘Find my iPhone’ is uitgeschakeld.
Wanneer je dit niet doet, kunnen we de reparatie niet aannemen.

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp streven we ernaar om je leven gemakkelijker te maken. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige refurbished Apple-producten aan, maar ondersteunen we je ook wanneer je problemen ondervindt met je apparaat. Onze deskundige technici hebben uitgebreide ervaring met het repareren van iPhones, dus je kunt erop vertrouwen dat je apparaat in goede handen is.

We begrijpen hoe belangrijk je iPhone voor je is, daarom zorgen we ervoor dat je apparaat zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Bovendien zijn we transparant over onze kosten en reparatieduur, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten. En natuurlijk bieden we garantie op ons werk, voor je gemoedsrust.

Dus waar wacht je nog op? Als je iPhone reparatie nodig heeft, is leapp de betrouwbare keuze. Bezoek onze website op leapp.nl voor meer informatie over onze diensten en producten. We kijken ernaar uit om je te helpen!

Terug naar blog