Laatste update: 3 april 2024

Niet Storen iPhone: Ongehinderd Focussen met leapp Tips!

niet storen iphone
RESPONSE Markdown Text

Onverstoorbaar werken, studeren of ontspannen met je iPhone

We leven in een wereld waarin we voortdurend worden gebombardeerd met meldingen en oproepen op onze smartphones. Dit kan leiden tot afleiding en stress, vooral wanneer we ons willen concentreren op belangrijke taken zoals werk, studie of ontspanning. Gelukkig is er een eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing voor dit probleem: de 'Niet storen'-functie op je iPhone. Deze functie zorgt ervoor dat je tijdelijk geen meldingen en oproepen ontvangt, waardoor je je volledig kunt concentreren op je werk, studie of ontspanning.

Je 'Niet storen'-functie optimaal te benutten

Bij leapp zijn we er om je te helpen het meeste uit je Apple-producten te halen. In dit artikel bieden we je tips en tricks om de 'Niet storen'-functie op je iPhone optimaal te benutten.
  • Open de Instellingen-app op je iPhone.
  • Scroll naar beneden en tik op "Niet storen".
  • Schakel de "Niet storen"-functie in door de schakelaar naast "Niet storen" te verschuiven.
  • Je ziet nu een maansymbool in de statusbalk van je iPhone, wat aangeeft dat de "niet storen"-functie is ingeschakeld.

Uitzonderingen instellen voor belangrijke contacten

Het is mogelijk om uitzonderingen in te stellen voor belangrijke contacten, zodat je nog steeds oproepen en berichten van hen kunt ontvangen, zelfs als de 'Niet storen'-functie is ingeschakeld. Ga naar 'Instellingen' > 'Niet storen' > 'Sta oproepen toe van' en kies vervolgens voor 'Favorieten' of 'Alle contacten'. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je geen belangrijke oproepen of berichten mist.

De 'Niet storen'-functie automatisch inschakelen op bepaalde tijden

Je kunt de 'Niet storen'-functie ook automatisch laten inschakelen op specifieke tijden, bijvoorbeeld tijdens je werkdag of 's nachts. Ga naar 'Instellingen' > 'Niet storen' > 'Gepland' en stel de gewenste start- en eindtijd in. Op deze manier hoef je niet elke keer handmatig de functie in- en uit te schakelen.

Andere Apple-producten die kunnen helpen bij het verminderen van afleiding

Naast de "niet storen"-functie op je iPhone zijn er nog andere Apple-producten die je kunnen helpen om je beter te concentreren en minder afgeleid te worden:
  • Apple Watch: Met een refurbished Apple Watch kun je meldingen en oproepen direct op je pols ontvangen, zodat je niet steeds je telefoon hoeft te pakken. Je kunt ook de "niet storen"-functie op je Apple Watch inschakelen om alleen belangrijke meldingen door te laten.
  • Mac: Net als op je iPhone kun je ook op je refurbished MacBook de "niet storen"-functie inschakelen om meldingen tijdelijk uit te schakelen. Ga naar het Berichtencentrum, klik op het tandwielpictogram en schakel "Niet storen" in.
  • iPad: Ook op je refurbished iPad kun je de "niet storen"-functie inschakelen om ongestoord te kunnen werken of studeren. Volg dezelfde stappen als bij het inschakelen van de "niet storen"-functie op je iPhone.
  • iMac: Op je refurbished iMac kun je eveneens de "niet storen"-functie inschakelen om je te concentreren op je werk zonder afgeleid te worden door meldingen.

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp leveren we duurzame (refurbished) Apple producten die jou het dagelijks leven makkelijker maken. Daarbij ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals in deze blog. Onze excellente service zorgt ervoor dat je altijd op ons kunt rekenen voor hulp en advies bij het instellen en gebruiken van de 'Niet storen'-functie op je iPhone. Zo helpen we je de juiste balans te vinden tussen bereikbaar zijn en ongestoord kunnen werken of ontspannen. Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van een refurbished iPhone of ander Apple-product? Neem dan een kijkje op leapp.nl en ontdek ons uitgebreide assortiment aan duurzame en betaalbare Apple-producten.
Terug naar blog