Laatste update: 15 mei 2024

Apple Care Voordelen: Zekerheid & Support bij leapp

apple care

Als trotse eigenaar van een Apple-apparaat weet je dat je een kwalitatief hoogwaardig product in handen hebt. Maar wat als er onverhoopt toch iets misgaat? Dan wil je natuurlijk kunnen vertrouwen op goede ondersteuning en garantie. In deze blog gaan we dieper in op Apple Care, de uitgebreide garantie- en ondersteuningsservice van Apple. We bespreken de voordelen, de kosten en de dekking van Apple Care en geven je inzicht in hoe het je kan helpen bij problemen met je Apple-apparaten. Zo zorgen we ervoor dat jij met een gerust hart kunt genieten van je Apple-producten, zonder zorgen over hoge reparatiekosten of onbetrouwbare refurbished producten.

 

 

De voordelen van Apple Care: Waarom is het de investering waard?

Apple Care biedt een uitgebreide garantie en ondersteuning voor je Apple-apparaten. Dit betekent dat je bij technische problemen of defecten aan je apparaat kunt rekenen op hulp van Apple-experts. Enkele voordelen van Apple Care zijn:
 • Directe toegang tot Apple-experts voor technische ondersteuning
 • Wereldwijde dekking voor reparaties en service
 • Hardwaredekking voor je Apple-apparaat, inclusief de batterij, het moederbord en andere onderdelen
 • Software-ondersteuning voor vragen over iOS, iCloud en Apple-apps
 • Vervanging van je Apple-apparaat bij onoplosbare problemen

Apple Care biedt dus een uitgebreide garantie en ondersteuning, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je Apple-producten.

 

De kosten en dekking van Apple Care

De kosten van Apple Care variëren per apparaat en per land. In Nederland liggen de prijzen voor Apple Care voor bijvoorbeeld een iPhone tussen de €129 en €229, afhankelijk van het model. Voor een MacBook variëren de kosten tussen de €249 en €379. Deze kosten zijn een eenmalige investering voor een uitgebreide garantie en ondersteuning gedurende de looptijd van het Apple Care-plan, meestal twee of drie jaar. De dekking van Apple Care is zeer uitgebreid en omvat onder andere:
 • Technische ondersteuning door Apple-experts
 • Reparaties en vervanging van onderdelen bij defecten
 • Software-ondersteuning voor vragen over iOS, iCloud en Apple-apps
 • Wereldwijde dekking voor reparaties en service

Bovendien is Apple Care overdraagbaar. Dit betekent dat als je je Apple-apparaat verkoopt of weggeeft, de nieuwe eigenaar ook gebruik kan maken van de resterende Apple Care-dekking.

 

Is Apple Care de investering waard?

De vraag of Apple Care de investering waard is, hangt af van je persoonlijke situatie en voorkeuren. Hier zijn enkele overwegingen die je kunt maken bij het bepalen of Apple Care geschikt is voor jou:
 • Heb je al ervaring met technische problemen met Apple-apparaten? Zo ja, dan kan Apple Care een goede investering zijn om toekomstige problemen op te lossen.
 • Ben je van plan je Apple-apparaat intensief te gebruiken en/of mee te nemen op reis? In dat geval kan Apple Care extra gemoedsrust bieden, aangezien het wereldwijde dekking biedt voor reparaties en service.
 • Heb je een refurbished Apple-apparaat gekocht bij een betrouwbare leverancier zoals leapp? In dat geval is de kans op technische problemen kleiner, maar kan Apple Care alsnog een waardevolle aanvulling zijn voor extra ondersteuning en garantie.

Uiteindelijk is het aan jou om te bepalen of Apple Care de investering waard is. Bedenk wat het beste past bij jouw situatie en behoeften, en maak op basis daarvan een weloverwogen keuze.

 

Zorgen over de betrouwbaarheid van refurbished Apple-producten

Refurbished Apple-producten zijn een duurzaam en voordelig alternatief voor nieuwe Apple-apparaten. Echter, sommige mensen zijn onzeker over de betrouwbaarheid van refurbished producten. Bij leapp begrijpen we deze zorgen en doen we er alles aan om betrouwbare refurbished Apple-producten aan te bieden met garantie. Zo zorgen we ervoor dat je met een gerust hart kunt kiezen voor een refurbished Apple-apparaat. Wanneer je kiest voor een refurbished Apple-product van een betrouwbare leverancier zoals leapp, kun je rekenen op:
 • Grondige controle en reiniging van het apparaat
 • Vervanging van defecte onderdelen
 • Upgraden van de hardware indien nodig
 • Garantie en ondersteuning bij technische problemen
Door te kiezen voor een refurbished Apple-product van leapp, investeer je niet alleen in een duurzaam en voordelig apparaat, maar ook in betrouwbaarheid en gemoedsrust.

Hoe leapp je verder helpt?

Leapp levert duurzame refurbished Apple-producten die jou het dagelijks leven makkelijker maken. Daarbij ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals in deze blog. Onze uitstekende service zorgt ervoor dat je altijd op ons kunt rekenen bij technische problemen en storingen. Bovendien helpen we je bij het afwegen van de kosten en voordelen van Apple Care en refurbished producten, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw situatie. Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van een refurbished Apple-product of wil je meer weten over onze producten en diensten? Neem dan een kijkje op leapp.nl en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Kies voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en uitstekende service met leapp.
Terug naar blog
Lees jij graag over Apple producten? Bij leapp hebben we dan meer leuke blogs voor je. Check hier bijvoorbeeld iCloud Drive en wachtwoord MacBook vergeten.