Laatste update: 15 juni 2024

Apple Serienummer Check - Controleer Echt met leapp

apple serienummer check

Stel je voor, je hebt net een nieuw Apple apparaat gekocht of overweegt een tweedehands apparaat aan te schaffen. Je bent enthousiast, maar je hebt ook wat zorgen. Hoe weet je zeker dat het apparaat legitiem is? Hoe kun je de authenticiteit verifiëren? En hoe vind je het serienummer van je Apple apparaat en hoe controleer je het? Dit zijn allemaal vragen die je misschien hebt. En wij begrijpen dat. Het is absoluut normaal om deze vragen te hebben, vooral omdat je niet het risico wilt lopen op fraude of oplichting.

leapp staat voor je klaar

Maar maak je geen zorgen, leapp is hier om je te helpen. Wij begrijpen dat het vinden en controleren van het serienummer van je Apple apparaat een uitdaging kan zijn. En dat is precies waarom we hebben besloten om deze uitgebreide gids te maken. In deze gids laten we je stap voor stap zien hoe je het serienummer van je Apple apparaat kunt vinden en controleren. We willen dat je zeker weet dat je een legitiem Apple product in handen hebt. En we willen dat je deze zekerheid zo snel en gemakkelijk mogelijk krijgt.

Hoe vind en controleer je het serienummer van je Apple apparaat?

Het vinden en controleren van het serienummer van je Apple apparaat is eigenlijk vrij eenvoudig. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

  • Zoek het serienummer van je Apple apparaat. Dit nummer is meestal te vinden in de instellingen van je apparaat. Bij een iPhone ga je bijvoorbeeld naar Instellingen > Algemeen > Info.
  • Als je het serienummer hebt gevonden, noteer het dan. Zorg ervoor dat je het nummer correct noteert.
  • Ga naar de officiële Apple website. Daar vind je een tool waarmee je het serienummer van je Apple apparaat kunt controleren.
  • Voer het serienummer in en druk op Enter. De tool zal je dan vertellen of je apparaat legitiem is of niet.

Als je deze stappen hebt gevolgd, weet je zeker of je een legitiem Apple product in handen hebt. Maar wat als je nog steeds vragen of twijfels hebt? Of wat als je gewoon wat extra hulp nodig hebt? Dan is leapp er voor je.

Hoe leapp je verder helpt?

leapp is er om je te helpen, niet alleen bij het controleren van het serienummer van je Apple apparaat, maar ook bij al je andere Apple-gerelateerde vragen en problemen. We bieden een breed scala aan duurzame (refurbished) Apple producten die je dagelijks leven makkelijker maken. En als je onverhoopt toch vastloopt, zoals bij het controleren van het serienummer van je apparaat, dan staan we voor je klaar om je te helpen.

Onze uitstekende klantenservice is altijd bereid om je vragen te beantwoorden en je problemen op te lossen. Dus of je nu een vraag hebt over je Apple apparaat, hulp nodig hebt bij het controleren van het serienummer, of gewoon meer wilt weten over onze producten en diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen.

En vergeet niet, bij leapp draait alles om jou. We willen dat je tevreden bent met je Apple apparaat en dat je er met vol vertrouwen gebruik van kunt maken. Daarom bieden we je niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitgebreide ondersteuning en service. Dus waar wacht je nog op? Bezoek onze website op leapp.nl en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Terug naar blog
Lees jij graag over Apple producten? Bij leapp hebben we dan meer leuke blogs voor je. Check hier bijvoorbeeld vergelijk iPad en iCloud opslag kopen.