Laatste update: 15 augustus 2023

Hoe Beheer Je de Schermtijd van Je Kind? Praktische Tips van leapp

 009900 - schermtijd kind

Als ouder, leraar of gezondheidsprofessional is het soms een uitdaging om de balans te vinden tussen de voordelen van technologie en de mogelijke nadelen van te veel schermtijd voor kinderen. Je wilt inzicht in de effecten van schermtijd op kinderen, praktische tips en adviezen om de schermtijd van kinderen te beheren en richtlijnen voor wat een gezonde hoeveelheid schermtijd is voor kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast zoek je naar manieren om kinderen aan te moedigen om hun tijd effectief te besteden buiten het scherm. Bij leapp begrijpen we deze uitdagingen en staan we klaar om je te helpen.

Hoe kan leapp helpen?

leapp is er om je te helpen bij het beheren van de schermtijd van je kinderen. We bieden nuttige en praktische informatie over schermtijd voor kinderen en positioneren ons als een betrouwbare bron van informatie over technologie en kinderen. Daarnaast bieden we oplossingen voor het beheren van de schermtijd van kinderen. Maar hoe doen we dat precies? Laten we dat eens nader bekijken.

Oplossingen voor het beheren van de schermtijd van kinderen

Er zijn verschillende manieren om de schermtijd van kinderen te beheren. Een daarvan is het instellen van schermtijdlimieten en het consequent handhaven van deze limieten. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van apps of tools die de schermtijd van kinderen kunnen volgen en beperken. Dit kun je instellen door de volgende handelingen uit te voeren:

1. Klik op het apparaat in Instellingen op 'Schermtijd'.

2. Klik op 'Schakel schermtijd in', dan op 'Ga door' en kies hierna voor 'Dit is de iPhone van mijn kind'.

3. Om de tijd in te stellen waarin geen apparaten worden gebruikt, kies je een begin- en eindtijd en kies je voor ‘Stel apparaatvrije tijd in’.

Je kunt ook limieten instellen voor specifieke appcategorieën, zoals spelletjes of social media.

1. Klik op ‘Toon alle categorieën’ om alle categorieën te zien en selecteer de gewenste categorie.

2. Klik op ‘Stel in’, geef een tijdsduur op en kies hierna voor ‘Stel applimiet in’.

Hoe leapp je verder helpt?

leapp is er niet alleen om je te helpen met het beheren van de schermtijd van je kinderen, maar ook om je te ondersteunen als je onverhoopt toch vastloopt. We bieden een uitstekende service en zijn altijd bereid om je te helpen. Bovendien leveren we duurzame (refurbished) Apple producten die jouw dagelijks leven gemakkelijker maken. Ben je klaar om de schermtijd van je kinderen beter te beheren? Bekijk dan onze website voor meer informatie en om onze producten te bekijken. We helpen je graag verder!
Terug naar blog

Mooie producten bij Hoe Beheer Je de Schermtijd van Je Kind? Praktische Tips van leapp

Een betrouwbaar en duurzaam Apple-avontuur met Leapp

Leapp levert duurzame (refurbished) Apple producten die jouw dagelijkse leven makkelijker maken. Daarbij ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals met inloggen op iCloud. Je kunt bij ons terecht voor de beste service en producten voor een aantrekkelijke prijs. 

Dankzij een opknapbeurt van onze experts en twee jaar garantie weet
je zeker dat je zorgeloos van je MacBook, iPhone of iPad kunt genieten.  

Samen zorgen we voor een veilige en vertrouwde Apple-ervaring!

Wil je weten wat refurbishment precies inhoudt? Bekijk dan de video hieronder: