Laatste update: 15 juni 2024

iPhone 11 vs 11 Pro: De ultieme vergelijking voor de beste aankoop

verschillen iphone 11 en 11 pro
Overweeg je om een iPhone aan te schaffen en twijfel je tussen een iPhone 11 en iPhone 11 Pro? Bij leapp begrijpen we goed dat het kiezen van de juiste iPhone een uitdaging kan zijn. Er zijn zó veel opties en functionaliteiten, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Je wilt natuurlijk de beste waarde voor je geld en een telefoon die perfect past bij jouw specifieke behoeften en budget. Gelukkig kunnen wij je helpen. We geven een duidelijke, gedetailleerde en objectieve vergelijking tussen de iPhone 11 en 11 Pro.

Hoe leapp je helpt

Je bent op zoek naar informatie over de prijs, prestaties, camera, batterijduur, schermkwaliteit en andere belangrijke kenmerken van beide modellen. Maar je hebt geen zin in lange, moeilijke vergelijkingen met technische termen. Daarom hebben wij het werk voor jou gedaan: we hebben de iPhone 11 en iPhone 11 Pro grondig vergeleken en bieden duidelijke, beknopte informatie over de verschillen in specificaties en functies, zonder poespas.

De verschillen tussen de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro

Laten we beginnen met het belangrijkste verschil tussen de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro: de prijs. De iPhone 11 Pro is duurder dan de iPhone 11. Maar is het prijsverschil het waard? Laten we de specificaties, functies en prestaties van beide modellen vergelijken om die vraag te beantwoorden.

Prestaties: Beide modellen worden aangedreven door dezelfde A13 Bionic-chip, dus je kunt dezelfde prestaties verwachten van zowel de iPhone 11 als de iPhone 11 Pro.

Camera: De iPhone 11 heeft een dual-camera systeem met ultra-wide en wide lenzen, terwijl de iPhone 11 Pro een triple-camera systeem heeft met ultra-wide, wide en telephoto lenzen. Dit betekent dat de iPhone 11 Pro betere zoomfuncties en beeldkwaliteit heeft dan de iPhone 11.

Batterijduur: Het scheelt niet heel veel, maar de iPhone 11 Pro heeft een langere batterijduur dan de iPhone 11.

Schermkwaliteit: De iPhone 11 Pro heeft een Super Retina XDR-display, terwijl de iPhone 11 een Liquid Retina HD-display heeft. Dit betekent dat de iPhone 11 Pro een helderder en scherper beeld biedt dan de iPhone 11.

Design: De iPhone 11 Pro heeft een roestvrijstalen behuizing en is verkrijgbaar in vier kleuren: goud, spacegrijs, zilver en middernachtgroen. De iPhone 11 heeft een aluminium en glazen ontwerp en is verkrijgbaar in zes kleuren: paars, geel, groen, zwart, wit en rood.

Na het vergelijken van de specificaties en functies van beide modellen, is het duidelijk dat de iPhone 11 Pro meer geavanceerde functies biedt dan de iPhone 11. Maar zijn deze extra functies het prijsverschil waard? Dat hangt af van jouw specifieke behoeften en budget. Bij leapp bieden we refurbished iPhones voor een lagere prijs. Mocht je geld willen besparen, neem dan een kijkje op leapp.nl

Hoe leapp je verder helpt

Bij leapp willen we je helpen om de beste keuze te maken. Daarom bieden we niet alleen een grondige vergelijking van de iPhone 11 en 11 Pro, maar we bieden ook duurzame iPhones voor een lagere prijs. Als je kiest voor een refurbished iPhone van leapp, krijg je een kwalitatieve iPhone voor een lagere prijs en help je ook het milieu door het hergebruik van apparaten te bevorderen. Bovendien staan we altijd klaar om je te helpen als je vragen of problemen hebt. Onze klantenservice is bereikbaar via telefoon, e-mail en chat, dus je kunt altijd contact met ons opnemen als je hulp nodig hebt. Als je er klaar voor bent om je nieuwe iPhone te kopen, bekijk dan ons aanbod van refurbished iPhones op onze website. We hebben een breed scala aan modellen, kleuren en opslagcapaciteiten beschikbaar, dus je kunt zeker de perfecte iPhone vinden die past bij jouw behoeften en budget. Klik hier om ons aanbod te bekijken en je nieuwe iPhone vandaag nog te bestellen!
Terug naar blog