Laatste update: 15 juni 2024

Screenshot maken op Samsung: Simpele stap-voor-stap instructies

screenshot maken samsung

Het maken van een screenshot op je Samsung smartphone

Het is een situatie die we allemaal kennen. Je bent aan het chatten met je vrienden, aan het surfen op het internet, of je krijgt een foutmelding die je wilt delen. Maar hoe maak je een screenshot op je Samsung smartphone? Het kan verwarrend zijn, vooral als je niet bekend bent met de verschillende methoden die er zijn, afhankelijk van het model en de versie van je Samsung smartphone. Bovendien wil je dit snel en gemakkelijk kunnen doen zonder al te veel moeite. Je wilt duidelijke instructies die je kunt volgen zonder verwarring of complexiteit. En het laatste wat je wilt, is per ongeluk iets verkeerd doen en ongewenste gevolgen veroorzaken, zoals het per ongeluk verwijderen van bestanden.

Hoe leapp je kan helpen

Bij leapp zijn we er om je te helpen. We bieden een gedetailleerde, stapsgewijze handleiding voor het maken van een screenshot op een Samsung smartphone. We bieden ook verschillende methoden voor verschillende modellen en versies van Samsung smartphones, waardoor verwarring wordt voorkomen.

De oplossing: Een stap-voor-stap handleiding

Op de meeste moderne Samsung-modellen volg je de volgende stappen om een screenshot te maken: 1. Ga naar het scherm dat je wilt vastleggen. 2. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de volume omlaag-knop en houd ze een paar seconden ingedrukt. 3. Je zult een animatie of geluid horen dat aangeeft dat de screenshot is vastgelegd. 4. Je screenshot wordt automatisch opgeslagen in de galerij van je apparaat onder de map 'Screenshots'. Voor de uitzonderingen, zoals sommige modellen in de Samsung Galaxy Note-serie, die een S Pen gebruiken, volg je deze stappen: 1. Ga naar het scherm dat je wilt vastleggen. 2. Pak de S Pen en druk op de knop van de S Pen terwijl je op het scherm drukt. 3. Een animatie of geluid geeft aan dat de screenshot is vastgelegd. 4. Je screenshot wordt automatisch opgeslagen in de galerij van je apparaat onder de map 'Screenshots'. Dat is het! Je hebt nu een screenshot gemaakt.

Hoe leapp je verder helpt

Bij leapp doen we meer dan alleen het leveren van hoogwaardige, refurbished Apple- en Samsung-producten. We bieden ook ondersteuning en hulp wanneer je die nodig hebt. Zoals je in deze blogpost hebt kunnen zien, zijn we er om je te helpen wanneer je problemen ondervindt, zoals het niet weten hoe je een screenshot maakt op je Samsung smartphone. Dus waarom zou je niet eens een kijkje nemen op onze website? Je vindt er niet alleen geweldige aanbiedingen voor refurbished Apple- en Samsung-producten, maar ook nuttige tips en trucs die je kunnen helpen om het meeste uit je smartphone te halen. Klik hier om onze website te bezoeken en ontdek wat leapp voor jou kan betekenen.
Terug naar blog