Deadly Deals tijdens Halloween

Heb jij ook zo veel zin in Halloween? Wij wel! Daarom hebben we nu griezelig goede aanbiedingen, zodat jij jezelf niet trickt maar treat! Zo is Halloween pas echt leuk :)

De refurbished iPhone 13 met 128 GB opslag biedt een voordelige maar krachtige optie voor wie op zoek is naar de perfecte balans tussen prestaties en prijs. Deze zorgvuldig geïnspecteerde en gecertificeerde smartphone levert betrouwbaarheid en kwaliteit, en met 128 GB opslagruimte heb je voldoende ruimte voor al je behoeften. Profiteer van de nieuwste iOS-functies, indrukwekkende camera's en snelle prestaties, en geniet van de voordelen van het uitgebreide Apple-ecosysteem. Kies voor de refurbished iPhone 13 en maak vandaag nog de slimme keuze voor een hoogwaardige smartphone zonder het premium prijskaartje.

1 van 4

De MacBook Pro Touchbar 13-inch i7 2.3 Ghz 16GB 512GB is de ultieme laptop voor iedereen die topprestaties verwacht. Zo levert de MacBook Pro niet alleen op snelheid, maar ook op veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Dankzij het geavanceerde Apple-besturingssysteem is deze laptop eenvoudig te gebruiken en biedt 'ie een naadloze ervaring. Of je nou foto's en video's bewerkt of statistiekprogramma's moet draaien, de MacBook Pro staat altijd voor je klaar.

1 van 4

De iPad 2019 is de perfecte iPad voor iedereen die op zoek is naar een ijzersterke tablet. Met een A10 Fusion processor en 3GB werkgeheugen presteert de iPad ook bij zwaardere taken zonder moeite. Bovendien heeft de iPad 2019 een batterijduur van 10 uur waardoor je ongestoord Netflix kunt kijken en kun je met het Smart Keyboard en de Apple Pencil 1 je creativiteit de vrije loop laten. De iPad 2019 heeft een opslagcapaciteit van 128 GB, meer dan genoeg om al je apps, foto's en video's op te slaan, en is milieuvriendelijk omdat hij al eens gebruikt is.

1 van 4

De Watch Series 6 stelt jou in staat om altijd en overal apps te gebruiken. En bovendien heeft het always-on Retina-display is buiten nu aanzienlijk helderder als je arm omlaag is. Zo is alle informatie op je wijzerplaat beter te zien dan ooit, zonder dat je je pols hoeft op te tillen.

1 van 4