Zakelijk iPad

Vind bij ons jouw ideale iPad.

Het assortiment van leapp bestaat uit de meest populaire iPads namelijk; de iPad Mini, iPad Air en de iPad Pro. Je kan bijna alles doen met de iPad; internetten, mailen, muziek luisteren, gamen, of foto’s en video’s bekijken. De iPad is  zeer gebruiksvriendelijke door het makkelijk te gebruiken iPadOS. Er zijn budget modellen die voor een lage prijs te koop zijn, maar we hebben ook echte krachtpatsers die alles aankunnen wat je van ze vraagt. Zo is er voor ieder wat wils! Fijn toch?!

Bekijk onze populairste modellen:

iPad Air 2
Bekijk hier>>
iPad 2018
Bekijk hier>>
iPad Pro 12.9"
Bekijk hier>>
Wist je al dat door het hergebruiken van een product je meehelpt aan een circulaire economie, en daarmee ook direct aan een duurzame samenleving? Wil je de mogelijkheden bespreken of een voorstel ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via b2b@leapp.nl.

Waarom een refurbished iPad?

Wanneer je gaat voor refurbished draag je niet alleen bij aan het milieu, maar ook aan je portemonnee. En dit allemaal met de kwaliteit die je van Apple gewend bent. De iPad wordt uitgebreid gecontroleerd, getest en gerepareerd waar nodig. Dit zorgt ervoor dat de klant topkwaliteit ontvangt, ook ontvang je bij elke iPad die je bij leapp aanschaft 2 jaar carry-in garantie.