Laatste update: 7 juni 2024

Geniet van Apple Pay op je Apple Watch: Eenvoudige Stappen voor Snel Betalen

apple pay op apple watch

Ben je een trotse eigenaar van een Apple Watch en wil je graag het gemak van Apple Pay ervaren? Of overweeg je een Apple Watch aan te schaffen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Apple Pay op dit slimme horloge? Dan ben je hier aan het juiste adres! We begrijpen dat de technische kant van dergelijke innovaties soms wat overweldigend kan zijn. Daarom helpen we je graag stap voor stap op weg om Apple Pay op je Apple Watch in te stellen en te gebruiken.

leapp helpt je op weg

Bij leapp vinden we het belangrijk dat je optimaal kunt genieten van je Apple-producten. Daarom bieden we niet alleen duurzame (refurbished) Apple-producten aan, maar helpen we je ook graag bij het gebruik ervan. In dit artikel leggen we je uit hoe je Apple Pay op je Apple Watch instelt, hoe je het in het dagelijks leven kunt gebruiken en welke voordelen het biedt.

Hoe stel je Apple Pay in op je Apple Watch?

Het instellen van Apple Pay op je Apple Watch is heel eenvoudig. Volg onderstaande stappen en voor je het weet ben je klaar om te betalen met je horloge:

1. Open de Apple Watch-app op je iPhone.

2. Ga naar het tabblad 'Mijn Watch' en selecteer 'Wallet & Apple Pay'.

3. Volg de stappen om een betaalkaart toe te voegen. Dit is vergelijkbaar met het toevoegen van een kaart aan Apple Pay op je iPhone.

4. Nadat je je kaart hebt toegevoegd, neemt Apple contact op met je bank of kaartuitgever voor verificatie. Dit kan direct gebeuren, of je moet mogelijk een app van je bank downloaden.

5. Na verificatie is je kaart klaar voor Apple Pay!

Hoe gebruik je Apple Pay in het dagelijks leven?

Apple Pay op je Apple Watch gebruiken is ontzettend handig. Je hoeft je portemonnee of telefoon niet meer tevoorschijn te halen om te betalen. Volg deze stappen om te betalen met Apple Pay op je Apple Watch:

1. Druk twee keer op de zijknop van je Apple Watch.

2. Wacht tot je betaalkaart verschijnt.

3. Houd je Apple Watch in de buurt van het pinapparaat totdat je een tikje en een piep hoort. Voilà! Je hebt zojuist betaald met je Apple Watch.

De voordelen van Apple Pay op je Apple Watch

Het gebruik van Apple Pay op je Apple Watch biedt verschillende voordelen:

- Gemak: Je hoeft je telefoon of portemonnee niet meer bij je te hebben om te betalen. Eén tik met je horloge is voldoende!

- Snelheid: Betalingen met Apple Pay zijn vaak sneller dan betalingen met een fysieke kaart.

- Veiligheid: Apple Pay gebruikt een apparaatspecifiek nummer en een unieke transactiecode, dus je kaartnummer wordt nooit opgeslagen op je apparaat of op de Apple servers.

Hoe leapp je verder helpt

Bij leapp zijn we er om je te helpen genieten van de voordelen van Apple-producten. We bieden niet alleen kwalitatieve (refurbished) Apple-producten aan, maar ondersteunen je ook bij het gebruik ervan. Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Dan staan we voor je klaar met deskundig advies en praktische oplossingen. Bekijk ons brede assortiment aan Apple-producten op leapp.nl en ontdek hoe Apple jouw dagelijks leven makkelijker kan maken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe iPhone, iPad, MacBook of Apple Watch, bij leapp vind je altijd een duurzaam en betrouwbaar product dat bij je past. En dat voor een lagere prijs!
Terug naar blog