Laatste update: 21 mei 2024

Apple Watch opladen met iPhone [zonder Stopcontact]

apple watch opladen met iphone
De iPhone en Apple Watch zijn niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Van het bijhouden van onze gezondheid en fitness tot het beheren van onze schema's en het communiceren met onze dierbaren. Het is daarom cruciaal dat we ze altijd bij de hand hebben, volledig opgeladen en klaar voor gebruik. Maar wat als we je vertelden dat je je Apple Watch kunt opladen met je iPhone? Ja, je leest het goed. Dit zou niet alleen een einde maken aan de constante strijd om een stopcontact te vinden, maar het zou ook de efficiëntie van het opladen van je apparaten aanzienlijk verbeteren. Daarom hebben we besloten om je te helpen door een uitgebreide gids te bieden over hoe je je Apple Watch kunt opladen met je iPhone. In deze gids zullen we je voorzien van duidelijke instructies, informatie over de juiste accessoires en tips voor veilig en efficiënt opladen.

Je Apple Watch opladen met je iPhone

Het opladen van je Apple Watch met je iPhone is eigenlijk heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een geschikte oplaadkabel en de juiste oplaadmethode. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

1. Zorg ervoor dat je iPhone is opgeladen tot minstens 50%.

2. Schakel de vliegtuigmodus in op je iPhone en Apple Watch.

3. Sluit de oplaadkabel aan op je Apple Watch en je iPhone.

4. Wacht tot de Apple Watch is opgeladen. Het is belangrijk op te merken dat het opladen van je Apple Watch met je iPhone langer kan duren dan het opladen met een stopcontact. Dit komt doordat de iPhone een lager stroomverbruik heeft. Daarom raden we je aan deze methode alleen te gebruiken als je geen toegang hebt tot een stopcontact, of als je geen haast hebt. Maar deze methode is natuurlijk ideaal voor onderweg!

Hoe leapp je verder helpt

Bij leapp zijn we er om je te helpen. Of je nu problemen ondervindt met je Apple-apparaten of gewoon op zoek bent naar tips en trucs om ze efficiënter te gebruiken, we staan altijd voor je klaar. En dat is niet alles. We bieden ook een breed scala aan duurzame (refurbished) Apple-producten die je dagelijkse leven gemakkelijker maken. Dus waar wacht je nog op? Bezoek onze website en ontdek wat we voor je in petto hebben.
Terug naar blog