Laatste update: 27 maart 2024

Nieuwste iPad Air: Ontdek de voordelen en bestel bij leapp

nieuwste ipad

Stap in de wereld van de nieuwe iPad Air, waar high-tech snufjes hand in hand gaan met elegantie. Met keuzes als Spacegrijs, Sterrenlicht, Roze, Paars en Blauw kun je je persoonlijkheid laten zien terwijl je geniet van een unieke gebruikerservaring.

Stijlvol Ontwerp en Praktische Afmetingen: Deze iPad is als een mode-icoon op technologisch gebied. Met een slanke behuizing van 6,1 mm en afmetingen van 247,6 mm bij 178,5 mm, combineert de nieuwe iPad Air draagbaarheid met gebruiksgemak. Of je nu voor Wi-Fi of Wi-Fi + Cellular gaat, het gewicht van respectievelijk 461 gram en 462 gram zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk meeneemt.

Betoverend Display: Dit 10,9-inch Liquid Retina-display brengt een feest voor je ogen. Met 2360 x 1640 pixels bij 264 ppi, kleuren die uit het scherm spatten dankzij brede kleurweergave (P3) en True Tone-technologie, zorgt het ervoor dat alles eruit springt. Zelfs als de zon hoog aan de hemel staat, kun je nog steeds je scherm bewonderen zonder hinderlijke reflecties.

Krachtige Motor: Onder de motorkap schuilt de Apple M1-chip, alsof er een genie in de machine woont. Met zijn 8-core CPU, 8-core GPU en 16-core Neural Engine, klaart de nieuwe iPad Air elke klus met gemak. Met 8 GB RAM en een media engine die helpt bij de zwaardere taken, voelt alles aan als een fluitje van een cent.

Foto's en Pret: Laat je creativiteit de vrije loop met de camera's van deze iPad. Een 12-MP groothoekcamera aan de achterkant met een diafragma van ƒ/1.8 en tot 5x digitale zoom staat altijd paraat om magische momenten vast te leggen. Met het slimme HDR 3-systeem en kleuren die knallen, worden je foto's prachtige kunstwerkjes. En als kers op de taart is er de 12-MP ultragroothoekcamera aan de voorkant, ideaal voor waanzinnige selfies en videobelletjes.

Verbonden in Stijl: De nieuwe iPad Air houdt van snelheid en staat klaar om te verbinden met Wi-Fi 6 (802.11ax) met 2x2 MIMO, voor die ogenblikkelijke internetverbinding. Voor de avonturiers onder ons die altijd onderweg zijn, is er ook nog eens 5G-ondersteuning voor de Wi-Fi + Cellular-modellen, waardoor je altijd in de snelste baan van de digitale snelweg rijdt.

Extraatjes en Slimme Tools: Of je nu een creatieve geest bent of een productiviteitswonder, de nieuwe iPad Air heeft je rug. Het ondersteunt de Apple Pencil (2e generatie) voor die kunstzinnige uitspattingen en het Magic Keyboard voor een serieuze werksessie. Notities maken, ontwerpen, of content creëren was nog nooit zo leuk.

De nieuwe iPad Air is niet zomaar een gadget. Het is een dynamische metgezel die het beste van technologie en esthetiek omarmt. Of je nu dromer of doener bent, deze iPad opent een wereld van mogelijkheden. De nieuwe iPad Air bepaalt de norm voor wat een moderne tablet kan zijn, met een wervelwind van functies en een gestroomlijnde stijl die de show steelt.

 

Terug naar blog