Laatste update: 8 augustus 2023

De iPad, wat kun je er mee doen?

wat kun je met een ipad

Is jouw MacBook/laptop soms niet handig op bed of lekker op de bank? Of vind je 'm soms te zwaar voor onderweg? En heeft jouw iPhone een te klein scherm om je favoriete serie op te kijken? Dan is de iPad het ideale tussen device. Niet te groot en niet te klein. Superhandig voor onderweg maar ook voor lekker op de bank. Wij geven je 6 tips met wat je kunt doen op jouw iPad!

Verlichting bedienen vanaf je iPad

Ben jij lazy, ben je al vertrokken van huis en vergeten de lichten uit te doen of sta je op Schiphol om van je welverdiende vakantie te genieten en breekt het zweet je uit omdat je vergeten bent de lichten uit te doen? Tegenwoordig kun je met bedienbare verlichting lichten op een afstand aan en uit doen. Download de app op jouw iPad and you'€™re ready to go!

Geen moment zonder heerlijke deuntjes

Heerlijke deuntjes op de achtergrond tijdens het koken, schoonmaken, huiswerk maken of een heerlijk verwenmomentje voor jezelf. Speel jouw favoriete nummers af op de iPad. Waarom op je iPad? Met een smartcover kun je de iPad makkelijk overal neerzetten. Daarnaast is zo een groter scherm ietsjes fijner in gebruik (vooral voor iedereen die grote handen hebben). Wil je je favoriete afspeellijst downloaden en heeft jouw iPhone niet meer genoeg geheugen? Dan is de iPad ook een echte uitkomst!

Creëer de lekkerste recepten met behulp van de iPad

De iPad is ook superhandig voor dat ene nieuwe recept die je vorige week online vond. Ook kookboeken zijn verleden tijd met de iPad. Er zijn onwijs veel inspirerende Nederlandse recepten-apps in de App Store te vinden om heerlijke creaties op tafel te toveren. Dus ook geen gedoe meer met kleine schermpjes (iPhone) of bladzijdes die vies worden van jouw kookvingers, want met een swipe is de iPad weer schoon.

Boek? Doe mij maar een e-book

Ouderwets boekje lezen? Dat kan natuurlijk ook op de moderne manier. Gewoon op de iPad! Een groot voordeel van het lezen van een boek op de iPad is dat je in de avond geen nachtlampje meer nodig hebt. Met het verlichte scherm kun je alles prima zien (Dat is een dikke plus, want je bent ook nog eens milieubewust bezig). Met de nightshift functie op de iPad zullen je slaperige ogen geen last hebben van het felle licht en kun je daarna heerlijk in slaap dompelen.

Blijf in contact

FaceTime is een van de populairste apps voor de iPad. Kun je opa en oma niet vaak bezoeken of zit je favoriete neef in Australië voor een backpack vakantie? FaceTime is dan een te gekke oplossing om contact te houden. Maar ook superfijn als je vanuit huis werkt en nog even wat wil bespreken met jouw collega'€™s. Zo lijkt het net alsof je erbij bent! 

Netflix and chill

Voor het kijken van een filmpje of je favoriete serie heb je helemaal geen televisiescherm of laptop nodig. Met de iPad op schoot heb je jouw persoonlijke scherm. Heel fijn voor op bed of op de bank! Met streamingsdiensten zoals Netflix, RTL XL of Videoland hoef je niets meer te missen.

Terug naar blog

Mooie producten bij De iPad, wat kun je er mee doen?

Een betrouwbaar en duurzaam Apple-avontuur met Leapp

Leapp levert duurzame (refurbished) Apple producten die jouw dagelijkse leven makkelijker maken. Daarbij ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals met inloggen op iCloud. Je kunt bij ons terecht voor de beste service en producten voor een aantrekkelijke prijs. 

Dankzij een opknapbeurt van onze experts en twee jaar garantie weet
je zeker dat je zorgeloos van je MacBook, iPhone of iPad kunt genieten.  

Samen zorgen we voor een veilige en vertrouwde Apple-ervaring!

Wil je weten wat refurbishment precies inhoudt? Bekijk dan de video hieronder: