Laatste update: 1 september 2024

iPad Afmetingen Overzicht: Welke Afmeting past bij Jou?

LEEG

iPad afmetingen overzicht: Vind de perfecte iPad voor jouw behoeften

Ben je op zoek naar een nieuwe iPad, maar weet je niet welke afmetingen het beste bij jouw behoeften passen? Geen zorgen, je bent niet de enige. Met zoveel verschillende modellen en maten kan het overweldigend zijn om de juiste keuze te maken. Of je nu een tech-enthousiasteling, professional, student, ouder of senior bent, wij begrijpen dat je duidelijke en gedetailleerde informatie nodig hebt om de beste beslissing te nemen. In deze blogpost bieden we een uitgebreid overzicht van alle iPad-modellen en hun afmetingen, zodat je precies weet welke iPad het beste bij jou past.

Overzicht van iPad-modellen en hun afmetingen

Hier is een overzicht van de verschillende iPad-modellen en hun afmetingen. Dit helpt je om snel en gemakkelijk de juiste keuze te maken:

  • iPad Pro 12.9-inch: 280.6 x 214.9 x 5.9 mm
  • iPad Pro 11-inch: 247.6 x 178.5 x 5.9 mm
  • iPad Air 10.9-inch: 247.6 x 178.5 x 6.1 mm
  • iPad 10.2-inch: 250.6 x 174.1 x 7.5 mm
  • iPad mini 8.3-inch: 195.4 x 134.8 x 6.3 mm

Welke afmeting past bij jou?

Bij het kiezen van een iPad is de afmeting cruciaal. Dit hangt natuurlijk af van jouw behoeften. Gezinnen en ouders geven vaak de voorkeur aan de iPad (10e generatie) of iPad Air (5e generatie) vanwege hun grotere schermen van 10,9 inch, wat ideaal is voor het samen kijken naar films, games en educatieve apps. Studenten kunnen profiteren van de iPad Mini (6e generatie) met een compactere 8,3-inch scherm, perfect voor notities maken en lezen onderweg. Voor professionals zijn de iPad Pro 11-inch en 12,9-inch modellen bijzonder aantrekkelijk, omdat ze krachtige prestaties en grotere schermen bieden voor multitasking en creatief werk. Senioren daarentegen hebben vaak behoefte aan gebruiksvriendelijke apparaten met grote schermen; de iPad (10e generatie) biedt een balans tussen toegankelijkheid en functionaliteit. Al met al biedt Apple een scala aan iPads die aansluiten bij de specifieke behoeften van elke doelgroep, of het nu gaat om entertainment, productiviteit of gebruiksgemak. Er zit er dus ook eentje tussen voor jou!

Voordelen van Refurbished

Refurbished apparaten zijn een slimme keuze met veel voordelen. Je kunt flink besparen, want refurbished producten zijn een stuk goedkoper dan nieuwe producten. Hierdoor kun je een premium model kopen dat anders buiten je bereik zou liggen. Dit is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar ook goed voor de planeet! Door refurbished te kiezen, draag je bij aan duurzaamheid: je helpt de vraag naar nieuwe productie te verminderen en voorkomt dat elektronische apparaten op de vuilnisbelt belanden. En wat kwaliteit betreft, refurbished apparaten worden grondig nagekeken en gerenoveerd, zodat je verzekerd bent van een betrouwbaar product dat nog steeds topprestaties levert. Kortom, refurbished is niet alleen een slimme keuze, maar ook een bewuste keuze!

Hoe leapp Je Verder Helpt

Bij leapp leveren we duurzame (refurbished) Apple-producten die jouw dagelijks leven makkelijker maken. Daarbij ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt. Onze uitstekende service zorgt ervoor dat je altijd geholpen wordt, of je nu vragen hebt over je iPad of advies nodig hebt over welke iPad het beste bij jou past.

Zet je de stap naar refurbished? Bezoek dan onze website en ontdek ons uitgebreide assortiment aan refurbished Apple-producten. Bij leapp ben je verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en uitstekende service.

Terug naar blog