Laatste update: 17 mei 2024

De Kracht van de iPhone Stappenteller: Verbeter je Gezondheid Vandaag Nog

iphone stappenteller

We leven in een tijd waarin gezondheid en welzijn hoog op de agenda staan. Steeds meer mensen zijn op zoek naar manieren om hun gezondheid te verbeteren en een actieve levensstijl te leiden. Een van de manieren om dit te doen is door het bijhouden van je dagelijkse stappen. En wat is een betere manier om dit te doen dan met je iPhone? Je bent op zoek naar een nauwkeurige en makkelijk te gebruiken stappenteller voor op je iPhone. Het vinden van zo’n stappenteller-app tussen de vele opties kan een uitdaging zijn. Gelukkig is het niet nodig om een geschikte app te zoeken. Op je iPhone zit namelijk al een standaard stappenteller ingebouwd. Wij gaan je uitleggen waar die zit en hoe je deze kunt gebruiken.

Ingebouwde stappenteller op je iPhone

Stappen tellen is een van de meest populaire manieren om je dagelijkse activiteit bij te houden, en gelukkig hoef je daarvoor geen aparte app te downloaden. Met de standaard stappenteller in de Gezondheid-app op je iPhone kun je eenvoudig je dagelijkse stappen volgen, zonder gedoe.

Wat je moet weten:

  • De standaard stappenteller is beschikbaar in de Gezondheid-app, die standaard op je iPhone staat. Er hoeft dus geen app gedownload te worden.
  • Je kunt de Gezondheid-app herkennen aan het roze hartje.
  • De app maakt gebruik van de ingebouwde bewegingssensoren van de iPhone om je stappen automatisch te volgen.
  • De Gezondheid-app staat op alle iPhones met iOS 8 of hoger. Alle iPhones die zijn uitgebracht sinds de iPhone 5 in 2012 ondersteunen iOS 8 of hoger.
  • Heb je een oudere iPhone? Dan heeft jouw iPhone geen ingebouwde stappenteller.

Hoe je begint:

  • Om je stappen bij te houden, open je de Gezondheid-app (als je dit voor het eerst doet, worden er waarschijnlijk eerst een paar vragen gesteld).
  • Klik rechtsonderin op ‘gegevens’ en vervolgens op ‘activiteit’.
  • Scroll naar beneden en klik op ‘stappen’.

Handige tips:

  • Om je stappen makkelijk en snel terug te vinden, kun je deze in favorieten zetten, door naar beneden te scrollen en te klikken op ‘zet in favorieten’.
  • Nu staan je stappen bovenaan in ‘overzicht’ (knopje linksonder).

Hoe leapp je verder helpt?

Met onze hulp kan je je concentreren op het belangrijkste - het leiden van een actiever leven en het bereiken van je stappendoelen. We zijn er om je te helpen, of je nu een betrouwbare stappenteller nodig hebt, hulp nodig hebt bij het instellen van je stappenteller of motivatie nodig hebt om je stappendoelen te bereiken. Bij leapp leveren we niet alleen duurzame (refurbished) Apple producten die jou het dagelijks leven makkelijker maken, we ondersteunen je ook als je onverhoopt toch vastloopt. Onze uitstekende service is slechts een telefoontje of klik verwijderd. We nodigen je uit om onze website te bezoeken en te ontdekken hoe we je kunnen helpen om het meeste uit je Apple apparaten te halen. Of je nu op zoek bent naar een refurbished iPhone, tips en trucs voor je stappenteller of hulp nodig hebt bij het instellen van je apparaat, bij leapp hebben we wat je nodig hebt. Dus waar wacht je nog op? Bezoek onze website op leapp.nl en begin vandaag nog met het verbeteren van je gezondheid met behulp van je iPhone.

Terug naar blog