Laatste update: 15 juni 2024

Fotos Verbergen iPhone - Bescherm uw Privacy met leapp

fotos verbergen iphone

We weten allemaal dat onze iPhones veel meer zijn dan alleen een communicatiemiddel. Ze zijn een uitbreiding van ons leven, vol met belangrijke herinneringen, gevoelige informatie en persoonlijke momenten. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je foto's op je iPhone kunt verbergen, om je privacy te waarborgen en controle te hebben over wie toegang heeft tot bepaalde foto's.

Als iPhone-gebruiker heb je waarschijnlijk te maken met een aantal dagelijkse taken. Je gebruikt je iPhone voor verschillende doeleinden, je wilt er zeker van zijn dat je foto's veilig en privé blijven, je maakt een back-up van je foto's in de cloud of op een computer. Maar hoe doe je dit allemaal op een eenvoudige en veilige manier? Dat is waar we bij leapp je bij kunnen helpen.

leapp helpt je bij het verbergen van foto's op je iPhone

Wij bij leapp begrijpen hoe belangrijk privacy en veiligheid zijn voor onze klanten. Daarom hebben we een stapsgewijze handleiding gemaakt voor het verbergen van foto's op de iPhone. We laten je zien hoe je de ingebouwde verbergfunctie op de iPhone kunt gebruiken en we raden betrouwbare apps aan om foto's te verbergen. Bovendien geven we advies over het instellen van een wachtwoord of Touch ID/Face ID voor extra beveiliging.

Oplossingen voor het verbergen van foto's op je iPhone

Er zijn verschillende methoden om foto's op je iPhone te verbergen. Hieronder leggen we de meest betrouwbare en eenvoudige methoden uit.

De ingebouwde verbergfunctie op de iPhone gebruiken

De iPhone heeft een ingebouwde functie waarmee je foto's kunt verbergen. Dit is een eenvoudige en snelle methode, maar het biedt geen extra beveiliging zoals een wachtwoord. De verborgen foto's worden verplaatst naar een album genaamd 'Verborgen', dat iedereen kan openen die toegang heeft tot je Foto's-app.

Hier is hoe je het doet:

 • Open de Foto's-app op je iPhone.
 • Selecteer de foto's die je wilt verbergen.
 • Tik op de knop 'Delen' onderaan het scherm.
 • Scrol naar beneden en tik op 'Verberg'.
 • Bevestig door op 'Foto verbergen' te tikken.

Een betrouwbare app gebruiken om foto's te verbergen

Er zijn verschillende apps beschikbaar die extra beveiliging bieden voor je verborgen foto's, zoals het instellen van een wachtwoord, Touch ID of Face ID. Een van de meest betrouwbare apps is 'Private Photo Vault'. Deze app heeft een hoge beoordeling in de App Store en biedt verschillende beveiligingsfuncties.

Hier is hoe je het doet:

 • Download en installeer Private Photo Vault uit de App Store.
 • Open de app en stel een pincode in.
 • Tik op het '+'-teken om foto's toe te voegen aan de kluis.
 • Selecteer de foto's die je wilt verbergen en tik op 'Done'.

Een wachtwoord of Touch ID/Face ID instellen voor extra beveiliging

Als je extra beveiliging wilt voor je verborgen foto's, kun je een wachtwoord of Touch ID/Face ID instellen. Dit zorgt ervoor dat alleen jij toegang hebt tot je verborgen foto's, zelfs als iemand anders toegang heeft tot je iPhone.

Hier is hoe je het doet:

 • Open de Instellingen-app op je iPhone.
 • Tik op 'Touch ID & toegangscode' of 'Face ID & toegangscode'.
 • Voer je huidige toegangscode in.
 • Tik op 'Zet toegangscode aan' of 'Wijzig toegangscode'.
 • Voer een nieuwe toegangscode in en bevestig deze.

Een back-up maken van verborgen foto's

Het is altijd een goed idee om een back-up te maken van je foto's, inclusief de verborgen foto's. Je kunt hiervoor gebruik maken van iCloud of je foto's handmatig overzetten naar je computer.

Hier is hoe je het doet:

 • Open de Instellingen-app op je iPhone.
 • Tik op je naam bovenaan het scherm.
 • Tik op 'iCloud'.
 • Tik op 'Foto's'.
 • Schakel 'iCloud-foto's' in.

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp willen we je niet alleen voorzien van duurzame (refurbished) Apple-producten die je dagelijks leven makkelijker maken, maar we willen je ook ondersteunen als je onverhoopt toch vastloopt. Daarom bieden we je deze uitgebreide handleiding voor het verbergen van foto's op je iPhone.

We begrijpen dat het verbergen van foto's op je iPhone een gevoelig onderwerp kan zijn. Daarom bieden we je niet alleen een stapsgewijze handleiding, maar helpen we je ook bij het instellen van een wachtwoord of Touch ID/Face ID, adviseren we je over het maken van een back-up van je verborgen foto's en beantwoorden we alle vragen die je mogelijk hebt.

We hopen dat deze blog je heeft geholpen om je foto's succesvol te verbergen en te beschermen tegen ongewenste toegang. Maar onthoud, bij leapp staan we altijd voor je klaar om je te helpen. Dus als je nog vragen of problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ben je geïnteresseerd in meer (refurbished) Apple-producten? Neem dan een kijkje op onze website leapp.nl. We hebben een breed assortiment aan kwalitatieve Apple-producten die je leven makkelijker en leuker maken.

Terug naar blog