Laatste update: 27 maart 2024

Geluid opnemen iPhone: Eenvoudige Tips & Tricks van leapp!

geluid opnemen iphone

Wil je leren hoe je geluid kunt opnemen op je iPhone? Je bent niet de enige. Veel iPhone-gebruikers hebben moeite met het vinden van de juiste instellingen of apps om dit te doen. Daarnaast kan het opslaan, delen of bewerken van de opgenomen geluiden ook een uitdaging zijn. Het kan overweldigend zijn om door de hoeveelheid informatie en instructies te navigeren die online beschikbaar zijn. Maar maak je geen zorgen, we gaan je helpen.

leapp helpt je bij het opnemen van geluid op je iPhone

Bij leapp geloven we in het toegankelijk en eenvoudig maken van technologie. Daarom hebben we deze stap-voor-stap handleiding gemaakt om je te helpen bij het opnemen van geluid op je iPhone. We leggen je uit welke instellingen en apps je kunt gebruiken en geven je tips en trucs voor het opslaan, delen en bewerken van je opnames. Je kan ook een telefoongesprek opnemen met iPhone.

Hoe neem je geluid op met je iPhone?

Het opnemen van geluid op je iPhone is eenvoudiger dan je misschien denkt. Volg deze stappen om een opname te maken:

1. Open de app 'Dictafoon' op je iPhone. Deze app is standaard geïnstalleerd op alle iPhones.

2. Tik op de rode cirkel onderaan het scherm om de opname te starten.

3. Tik op de rode vierkante knop om de opname te stoppen.

4. Je opname wordt automatisch opgeslagen in de app. Naast de standaard Dictafoon-app zijn er ook andere apps beschikbaar in de App Store die je kunt gebruiken om geluid op te nemen, zoals GarageBand en Voice Record Pro.

Hoe sla je de opgenomen geluiden op, deel je ze en bewerk je ze?

Zodra je een opname hebt gemaakt, wil je deze waarschijnlijk opslaan, delen of bewerken. Hier is hoe je dat doet:

- Opslaan: Je opnames worden automatisch opgeslagen in de Dictafoon-app. Je kunt ze ook opslaan in iCloud, zodat je ze op al je Apple-apparaten kunt openen. Ga naar Instellingen > [je naam] > iCloud, schakel iCloud Drive in en zorg ervoor dat Dictafoon is ingeschakeld.

- Delen: Om een opname te delen, open je de opname in de Dictafoon-app, tik je op de deelknop (het vierkant met de pijl omhoog) en kies je de gewenste deeloptie.

- Bewerken: Om een opname te bewerken, open je de opname in de Dictafoon-app en tik je op de knop 'Bewerk'. Je kunt het begin en het einde van de opname bijsnijden, delen van de opname verwijderen of de opname versterken.

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp willen we je niet alleen helpen met het opnemen van geluid op je iPhone, maar ook met al je andere Apple-gerelateerde vragen en problemen. We zijn gespecialiseerd in duurzame (refurbished) Apple-producten en bieden uitstekende service en ondersteuning. Of je nu een nieuwe iPhone nodig hebt of hulp nodig hebt met je huidige apparaat, we staan voor je klaar. Dus waar wacht je nog op? Begin nu met het opnemen van geluid op je iPhone! En als je nog meer uit je Apple-producten wilt halen, bekijk dan onze selectie van refurbished iPhones en andere Apple-producten op leapp.nl.
Terug naar blog