Laatste update: 15 juni 2024

iPhone hoesjes - Verleng je toestel's levensduur met leapp!

iphone hoesjes

Wist je dat je iPhone gemiddeld twee tot drie keer zo lang mee gaat als je deze beschermt met een hoesje of case? Dat staat dan nog los van de 'lichte schade' die je bespaard blijft. Voor een laptop geldt hetzelfde: Een beschermende sleeve zorgt er voor dat je langer kunt geniet van je MacBook.

Het verlengen van de levensduur van je devices is natuurlijk super duurzaam. En aangezien we bij leapp fan zijn van duurzaamheid, proberen we consumenten het nut van een goede bescherming voor al hun dierbare apparaten in te laten zien.

Hier zijn de feiten:

  • Een iPhone met case gaat gemiddeld wel 2 tot 3 keer zo lang mee als een iPhone zonder case. Een iPhone zonder case sneuvelt vaak door valschade.
  • Een iPad met case gaat gemiddeld wel 5 tot 6 keer zo lang mee als een iPad zonder case. Een iPad zonder case sneuvelt vaak door valschade
  • Het scherm van een device met screenprotector blijft gemiddeld vijf keer zo lang (zwaar) onbeschadigd als het scherm van een device zonder screenprotector. Een device zonder screenprotector loopt vaak eerder schade op in de vorm van krassen en barsten in het scherm.
  • Een MacBook met sleeve gaat gemiddeld dubbel zo lang mee als een MacBook zonder sleeve. Een MacBook zonder sleeve raakt vaak eerder beschadigd in de vorm van bekrassing of waterschade.

Oftewel; Bescherm je apparaten goed! Zo kan je er zo lang mogelijk van genieten :)

Terug naar blog