Laatste update: 5 juni 2024

Laptop kopen? Ontdek de waarde van refurbished bij leapp

laptop kopen

Bij het kopen van een laptop zijn er veel factoren om rekening mee te houden. Je wilt natuurlijk een kwalitatief goede laptop die aan al jouw behoeften voldoet. Denk aan een betrouwbare en duurzame laptop die binnen jouw budget past en het liefst ook nog eens milieuvriendelijk is. Daarnaast wil je het aankoopproces zo gemakkelijk en stressvrij mogelijk maken en zeker zijn van een goede garantie en klantenservice. Maar hoe vind je nu de perfecte laptop tussen al die verschillende merken, modellen en specificaties? En hoe weet je zeker dat je geen miskoop doet? In deze blog helpen wij je bij het maken van de juiste keuze en het vinden van jouw ideale MacBook.


leapp helpt je bij het kiezen van de juiste MacBook

Bij leapp begrijpen we dat het kiezen van een nieuwe MacBook een uitdaging kan zijn. Daarom staan wij voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn een betrouwbare leverancier van refurbished Apple-producten en bieden je de nodige informatie en ondersteuning bij het kiezen van de juiste laptop voor jouw behoeften en budget. Onze deskundige medewerkers geven je graag advies en beantwoorden al jouw vragen over de verschillende specificaties en modellen. Bovendien bieden wij duidelijke informatie over de garantie en klantenservice, zodat jij met een gerust hart jouw nieuwe laptop kunt aanschaffen.

Welke moet ik hebben?

De MacBook Air en MacBook Pro zijn beide laptops van Apple, maar er zijn verschillen tussen de twee.

De MacBook Air is ontworpen als een instapmodel laptop voor algemeen gebruik. Hij is lichtgewicht en heeft een lange batterijduur, waardoor hij ideaal is voor mensen die veel onderweg zijn. De MacBook Air heeft meestal een schermgrootte van 13 inch, hoewel er ook een 11 inch-model beschikbaar was. De MacBook Air is niet bedoeld voor professioneel gebruik en heeft minder krachtige specificaties dan de MacBook Pro.

De MacBook Pro is ontworpen voor professionals en heeft meer krachtige specificaties dan de MacBook Air. De MacBook Pro is verkrijgbaar in verschillende schermformaten, waaronder 13 inch, 15 inch en 16 inch. Het 13-inch model is lichter en compacter dan de 15-inch en 16-inch modellen. De MacBook Pro is verkrijgbaar met of zonder touch bar, die extra functionaliteit biedt voor bepaalde apps en taken. Wil je meer informatie over de verschillen tussen de Air en Pro, lees dan deze blog.

Het verschil tussen de MacBook Pro met en zonder touch bar is dat de touch bar een aanraakgevoelig display is dat boven het toetsenbord is geplaatst. Hierdoor kun je sneller toegang krijgen tot veelgebruikte functies en snelkoppelingen. Het kan vooral handig zijn voor professionele gebruikers die veel multitasken en vaak gebruikmaken van specifieke apps.

Kortom, als je een lichtgewicht laptop zoekt voor dagelijks gebruik en geen krachtige specificaties nodig hebt, dan is de MacBook Air een goede keuze. Als je echter een professionele gebruiker bent die krachtige specificaties nodig heeft en veel multitaskt, dan is de MacBook Pro een betere optie. Of je voor de versie met of zonder touch bar moet gaan, hangt af van je persoonlijke voorkeur en het type werk dat je doet.

Waarom refurbished bij leapp?

We begrijpen dat het kiezen van een nieuwe laptop soms overweldigend kan zijn. Daarom willen we je graag helpen bij het wegnemen van twijfels en angsten rondom het kopen van een refurbished laptop. Hieronder vind je enkele oplossingen die wij bieden om het aankoopproces zo eenvoudig en stressvrij mogelijk te maken:

- Kies voor een refurbished laptop van Apple: Door te kiezen voor een refurbished laptop van een betrouwbaar merk, zoals Apple, bespaar je niet alleen geld, maar ben je ook verzekerd van een kwalitatief goede en duurzame laptop.

- Deskundig advies: Onze medewerkers zijn experts op het gebied van Apple-producten en kunnen je adviseren over de beste laptop voor jouw situatie. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

- Betrouwbaar aankoopproces: Bij leapp kun je rekenen op een betrouwbaar en veilig aankoopproces. Wij garanderen de kwaliteit van onze refurbished laptops en bieden een goede garantie en klantenservice na de aankoop.

- Onafhankelijke reviews: Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, kun je op onze website onafhankelijke reviews lezen van andere klanten die een refurbished laptop bij ons hebben gekocht.

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp leveren we duurzame (refurbished) Apple producten die jou het dagelijks leven makkelijker maken. Daarbij ondersteunen we je als je onverhoopt toch vastloopt, zoals in deze blog. Wij bieden een uitstekende service en staan altijd voor je klaar om je te helpen bij vragen of problemen. Ben je benieuwd naar ons aanbod van refurbished laptops? Neem dan een kijkje op onze website leapp.nl en ontdek de voordelen van het kopen van een refurbished Apple laptop bij leapp.
Terug naar blog