Laatste update: 17 juni 2024

Spotify Mac Geheimen - Verhoog Productiviteit met leapp!

spotify mac

Op kantoor is er zelden een moment stilte. Tussen de belletjes op de werkvloer en de momenten dat je zelf aan het praten bent met collega's is het bijna nooit geluidloos. Als je thuis achter je MacBook zit - zeker wanneer je dat zonder kinderen doet - zit je ineens in een stille ruimte. Voor sommigen een zegen, maar de meeste mensen geven toch de voorkeur aan enig geluid op de achtergrond boven totale stilte. Om je op weg te helpen heeft leapp de vijf beste Spotify playlists op om thuis te werken op een rijtje gezet. Ontspan, focus en ontdek nieuwe muziek.

The Perfect Work Playlist (Updated Regularly) 

Fijne, rustige pop. Ideaal om je dag mee te beginnen. Word wakker met fijne gitaarmuziek, werk je mailbox leeg bij de rustige vocals. Drink je eerste kop koffie of thee en begin de dag met een positief gevoel!

Het foute uur Q Music

Hoe lekker is het om na een tijd geconcentreerd gewerkt te hebben even uit je dak te gaan met de beste foute hits? Zing mee met Captain Jack, Daddy Cool, Wolter Kroes en sluit af met een rondje hakken op Paul Elstak. Heb je meteen wat beweging te pakken!

Lofi hip hop music - beats to relax/study to

Het Youtube kanaal van ChilledCow had de langste livestream ooit, tot Youtube het kanaal per ongeluk verwijderde, eind februari 2020. Even was het kanaal met een trouwe schare volgers groot nieuws.

Het Youtubekanaal is inmiddels weer in de lucht en ChilledCow heeft ook een Spotify afspeellijst gemaakt. Perfect voor wanneer je gefocust wilt werken. De dromerige beats zonder vocalen zijn ideaal om de stilte van je huiskamer te overstemmen, waardoor je in een deep work modus kunt gaan. Hier beleef je gegarandeerd productieve uren mee!

Motivation Mix

Varieer genoeg in je muzikale dieet. Na een paar uur geconcentreerd werken is het belangrijk om af te wisselen met wat meer prikkelende muziek. De Motivation Mix is precies wat zijn naam doet vermoeden: een verzameling up-tempo nummers waar je meteen zin van krijgt om dat rottige klusje stevig beet te pakken en eindelijk eens af te strepen. Zet hem op!

The Sims (Original Soundtrack)

Herinner je je The Sims nog? Het computerspel waar je eindeloos huizen kon bouwen en de levens van je virtuele poppetjes kon volgen. Toen je het speelde realiseerde je het misschien niet, maar deze game had een hele fijne soundtrack! De rustige pianomuziek en new age jazz die tijdens de bouw-modus afspeelde is perfect om geconcentreerd bij te werken.

Componist Jerry Martin had als doel liedjes te maken die zo onopvallend mogelijk waren. "Het moest ontspannend zijn en geschikt om bij na te denken over het leven" zei Martin later over de soundtrack. Toevallig is zijn muziek ook erg geschikt om bij te werken. Waarschuwing: deze afspeellijst kan behoorlijke nostalgie oproepen!

Op zoek naar goede Macbook zodat je thuis op je productiefst bent? Bekijk de deals van leapp!

Terug naar blog