Laatste update: 10 juni 2024

Vind de delete knop op je MacBook en ontdek hoe je hem gebruikt!

delete knop macbook

We kennen allemaal dat moment wel. Je bent druk bezig met het bewerken van een document of het schrijven van een e-mail, en dan gebeurt het: je hebt een fout gemaakt die je wilt verwijderen. Maar waar is die delete knop op je Macbook? Het lijkt een eenvoudige vraag, maar het antwoord is niet altijd even duidelijk. Vooral als je gewend bent aan het gebruik van een andere laptop, kan de locatie en werking van de delete knop op een Macbook verwarrend zijn. Bij leapp begrijpen we hoe belangrijk het is om je Macbook efficiënt en zonder problemen te kunnen gebruiken. Of je nu dagelijks je Macbook gebruikt voor werk, studie of persoonlijke doeleinden, het correct kunnen gebruiken van de delete knop is wel zo makkelijk. Daarom zijn we hier om je te helpen.

De delete knop op je Macbook: waar zit hij en hoe gebruik je hem?

De delete knop op een laptop, inclusief MacBook-toetsenborden, heeft meestal de functie om tekens te verwijderen die zich rechts van de cursor bevinden. Dit is anders dan de backspace knop, die tekens verwijdert die zich links van de cursor bevinden. Hier zit de delete knop op jouw MacBook:

MacBook Air Locatie: Niet aanwezig als een aparte toets. Gebruik: Houd de "fn" toets ingedrukt en druk vervolgens op de "backspace" toets om het teken rechts van de cursor te verwijderen.

MacBook Pro zonder Touch Bar Locatie: Boven de "return" toets. Gebruik: Druk gewoon op de "delete" knop om het teken rechts van de cursor te verwijderen.

MacBook Pro met Touch Bar Locatie: Kan worden weergegeven op de Touch Bar. Gebruik: Raak de "delete" knop op de Touch Bar aan om het teken rechts van de cursor te verwijderen.

Problemen met de delete knop

Als je delete knop niet naar behoren werkt of niet reageert, zijn er een paar dingen die je kunt proberen. Ten eerste, controleer of er geen vuil of stof onder de knop zit. Dit kan de werking van de knop belemmeren. Als dat het probleem niet oplost, probeer dan je Macbook opnieuw op te starten. Soms kan een eenvoudige herstart eventuele softwareproblemen oplossen die de werking van de delete knop kunnen beïnvloeden.

Hoe leapp je verder helpt

Bij leapp willen we dat je het beste uit je Macbook haalt. Daarom bieden we niet alleen stapsgewijze handleidingen en tutorials over het gebruik van de delete knop, maar bieden we ook technische ondersteuning bij eventuele problemen. En mocht je andere technische problemen met je Macbook hebben, dan staan we ook klaar om je daarbij te helpen. Bovendien leveren we bij leapp duurzame (refurbished) Apple producten die je dagelijks leven makkelijker maken. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe Macbook, of als je huidige Macbook aan vervanging toe is, neem dan eens een kijkje op onze website. We hebben een breed assortiment aan refurbished Apple producten die net zo goed functioneren als nieuwe producten, maar dan voor een lagere prijs. Bij leapp staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dus als je bij ons een refurbished Macbook koopt, weet je zeker dat je een product krijgt dat aan al je verwachtingen voldoet. En mocht je toch tegen problemen aanlopen, zoals het vinden en gebruiken van de delete knop, dan zijn we er om je te helpen. Want bij leapp geloven we dat iedereen het verdient om een geweldige ervaring te hebben met hun Apple producten. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog een kijkje op onze website en ontdek hoe leapp jouw leven makkelijker kan maken.
Terug naar blog