Laatste update: 15 juni 2024

Ondersteuning iPad - Haal Meer uit je Apparaat met leapp

ondersteuning ipad
De iPad familie steekt iets complexer in elkaar. In de snel veranderende wereld van technologie is het soms lastig om bij te blijven met de nieuwste updates en ondersteunde apparaten. Als trotse eigenaar van een iPad wil je natuurlijk weten welke modellen nog steeds worden ondersteund in 2023 met het nieuwste besturingssysteem, iPadOS 17. In deze blog gaan we dieper in op de iPad-modellen die compatibel zijn met iPadOS 17 en hoe deze apparaten je digitale ervaring kunnen blijven verbeteren.

1. iPad (vanaf de 6e generatie)

De iPad vanaf de 6e generatie is een van de gelukkige modellen die nog steeds worden ondersteund in 2023. Dit betekent dat je kunt genieten van de nieuwste functies, beveiligingsupdates en prestatieverbeteringen die iPadOS 17 te bieden heeft, zelfs als je iPad al een paar jaar oud is. De iPad is altijd al een populair instapmodel geweest vanwege zijn betaalbaarheid en veelzijdigheid.

2. iPad Air (vanaf de 3e generatie)

De iPad Air vanaf de 3e generatie blijft ook relevant in 2023 dankzij de compatibiliteit met iPadOS 17. Dit model staat bekend om zijn slanke ontwerp en indrukwekkende prestaties, en het behoudt zijn plaats als een krachtige optie voor mensen die een stapje verder willen gaan dan de basisfunctionaliteit van de standaard iPad.

3. iPad Mini (vanaf de 5e generatie)

De iPad Mini vanaf de 5e generatie is de compacte krachtpatser van Apple, en het goede nieuws is dat het nog steeds wordt ondersteund met iPadOS 17. Dit model is ideaal voor degenen die de voorkeur geven aan draagbaarheid zonder concessies te doen aan de prestaties.

4. iPad Pro 11 en iPad Pro 12,9 inch (vanaf de 2e generatie)

Voor degenen die op zoek zijn naar het neusje van de zalm op het gebied van prestaties en functionaliteit, zijn de iPad Pro 11 en iPad Pro 12,9 inch vanaf de 2e generatie nog steeds uitstekende keuzes. Met de krachtige hardware en geavanceerde functies zijn deze modellen uitermate geschikt voor professionele toepassingen, creatieve projecten en multitasking. De ondersteuning van iPadOS 17 zorgt ervoor dat je altijd de nieuwste tools tot je beschikking hebt.

5. iPad Pro 10,5 inch

Ook de iPad Pro 10,5 inch verdient een vermelding in deze lijst. Dit model biedt een uitstekende balans tussen draagbaarheid en prestaties, en het is nog steeds compatibel met iPadOS 17 in 2023. Het is een fantastische keuze voor mensen die onderweg productief willen blijven.
Kortom, als je een van de hierboven genoemde iPad-modellen bezit, hoef je je geen zorgen te maken over veroudering. Apple blijft deze apparaten ondersteunen met de nieuwste updates en functies, waardoor je iPad nog jarenlang relevant blijft. Of je nu je iPad gebruikt voor werk, studie, creativiteit of entertainment, iPadOS 17 zal je ervaring naar nieuwe hoogten tillen. Blijf genieten van de innovatie en de mogelijkheden die je iPad biedt, zelfs in 2023!
Terug naar blog