Laatste update: 15 mei 2024

Refurbished laptop kopen bij leapp - Kies Slim & Bespaar!

refurbished laptop kopen

Jouw ideale laptop

Je bent op zoek naar een betaalbare, kwalitatief goede laptop. Eentje die duurzaam en milieuvriendelijk is, zodat je een verantwoorde keuze maakt. Je wilt graag een betrouwbare leverancier met goede garantie en service en een ruime keuze aan modellen en specificaties. Kortom, je wilt een eenvoudig en veilig aankoopproces zodat je je snel weer kunt focussen op de belangrijkere dingen in je leven. Maar hoe ga je dat voor elkaar krijgen? Je loopt tegen verschillende uitdagingen aan, zoals de hoge prijzen van nieuwe laptops, twijfel over de kwaliteit en betrouwbaarheid van refurbished laptops, angst voor verborgen gebreken en onzekerheid over garantie en service bij problemen. In dit artikel helpen we je om deze uitdagingen te overwinnen en de perfecte laptop te vinden die aan al je wensen voldoet.

Welke MacBooks zijn er?

Als je op zoek bent naar een nieuwe of refurbished MacBook, is het belangrijk om te begrijpen welke verschillen er bestaan tussen de MacBook Air en de MacBook Pro. Beide modellen bieden unieke kenmerken en prestaties, en de keuze hangt af van je specifieke behoeften en budget. Een van de belangrijkste verschillen tussen deze twee MacBooks is de Touch Bar-functie, die beschikbaar is op bepaalde modellen van de MacBook Pro.

MacBook Air

Laten we beginnen met de MacBook Air. Dit model is ideaal voor gebruikers die behoefte hebben aan draagbaarheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De MacBook Air is dun, licht en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het een uitstekende keuze is voor studenten of mensen die onderweg werken. Het heeft een Retina-display, dat zorgt voor scherpe en levendige beelden, en een batterijduur die lang genoeg is om de hele dag door te werken zonder op te laden. Hoewel de MacBook Air krachtig genoeg is voor dagelijkse taken zoals webbrowsen, e-mailen en tekstverwerking, kan het zijn beperkingen hebben bij veeleisende taken zoals videobewerking of grafisch intensieve taken.

MacBook Pro

Aan de andere kant hebben we de MacBook Pro. Dit model is ontworpen voor professionele gebruikers en biedt meer kracht en prestaties dan de MacBook Air. De MacBook Pro is verkrijgbaar in verschillende schermformaten (13-inch en 16-inch) en beschikt over geavanceerdere processoren, meer RAM-geheugen en betere grafische prestaties. Dit maakt de MacBook Pro ideaal voor taken zoals videobewerking, grafisch ontwerp, softwareontwikkeling en andere veeleisende taken. Bovendien heeft de MacBook Pro een beter koelsysteem, waardoor de interne componenten efficiënter kunnen werken zonder oververhitting.

De TouchBar

Een van de unieke functies van de MacBook Pro is de Touch Bar. Dit is een smalle, aanraakgevoelige strip die zich boven het toetsenbord bevindt en dynamische contextuele bedieningselementen biedt. De Touch Bar past zich aan de gebruikte app aan en toont specifieke functies en snelkoppelingen op basis van de taak. Bijvoorbeeld tijdens het bewerken van foto's kan de Touch Bar opties bieden voor het aanpassen van belichting, kleur en filters. Hoewel de Touch Bar handig kan zijn voor sommige gebruikers, zijn er ook mensen die de traditionele functietoetsen prefereren. Het is dus een persoonlijke voorkeur.

Twijfel je?

We snappen je twijfels als het gaat om het kopen van een refurbished laptop. Daarom doen we er alles aan om je zorgen weg te nemen en je te laten zien dat we een betrouwbare keuze zijn voor het kopen van een refurbished laptop. In deze paragraaf leggen we uit hoe we je pijn verlichten door betrouwbaarheid, kwaliteit en service te garanderen.

  • Kwaliteit gegarandeerd: Onze refurbished laptops worden zorgvuldig gecontroleerd en gerepareerd, waardoor je verzekerd bent van een goed werkend apparaat. We vervangen indien nodig onderdelen, zodat je laptop aanvoelt als nieuw.
  • Betrouwbaarheid: Refurbished laptops zijn niet hetzelfde als tweedehands laptops. Tweedehands laptops kunnen van wisselende kwaliteit zijn, terwijl refurbished laptops van Leapp uitgebreid gecontroleerd en gerepareerd worden. Zo weet je zeker dat je een betrouwbaar apparaat in handen hebt.
  • Geen verborgen gebreken: Omdat we onze laptops grondig controleren en repareren voordat we ze te koop aanbieden, kom je niet voor verrassingen te staan. Je hoeft je geen zorgen te maken over plotselinge mankementen of een beperkte levensduur.
  • Uitgebreide garantie en service: Mocht je onverhoopt toch tegen problemen aanlopen met je refurbished laptop, dan staan we voor je klaar met goede garantie en service. Hierdoor ben je verzekerd van zorgeloos laptopgebruik.
  • Hulp bij het kiezen van het juiste model en specificaties: Met ons ruime aanbod en deskundige advies helpen we je graag bij het vinden van een laptop die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Hoe leapp je verder helpt?

Bij leapp willen we je niet alleen helpen bij het vinden van de perfecte refurbished laptop, maar we willen je ook verder ondersteunen in het dagelijks gebruik. leapp levert duurzame (refurbished) Apple producten die jouw leven makkelijker maken, en we staan voor je klaar om je te helpen als je onverhoopt toch vastloopt - zoals in deze blog.

  • Het zoeken en selecteren van geschikte refurbished laptops die aan al je wensen en eisen voldoen
  • Het controleren en repareren van laptops om kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen
  • Het bieden van garantie en service bij eventuele problemen, zodat je onbezorgd kunt blijven werken
  • Het adviseren en informeren over refurbished laptops en het aankoopproces, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt

Hierdoor kun jij je focussen op je studie, werk of onderneming zonder zorgen over de aanschaf van een laptop. Bij leapp helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. We leveren betrouwbare en toegankelijke service. Bekijk ons uitgebreide assortiment refurbished laptops en maak vandaag nog een duurzame en betaalbare keuze voor je nieuwe laptop!

Terug naar blog